Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszem tövénél kialakult...

Kisbbandi kérdése:

A péniszem tövénél kialakult egy nagyobb pattanás szerű dudor. Mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Olyan borsószem méretű, ha megnyomom fáj. Alvás előtt vettem észre mert akkorra máe magától is fájt de ez elmúlt... eléggé iritáló, és kétségbe is vagyok esve. Köszönöm ha valaki válaszol!
2017. nov. 12. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tudod,nyomd ki,ha meg nem,akkor megvárod amíg elmúlik.
2017. nov. 12. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Várj vele, aztán vagy kifakad, vagy elmúlik..ez utóbbi akkor lehet(talán) ha némi szesszel ápolod..a kinyomás baromi fájdalmas, de hamar túl vagy az egészen..

(saját tapasztalat)

2017. nov. 12. 12:27
 3/4 anonim válasza:
Lehet pattanás várj vele pár napot, hogy kifakad e vagy eltűnik magától. Ha nem akkor menj vele orvoshoz mert zsírcsomó is lehet, ami akkor ki kell szedni.
2017. nov. 12. 15:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azóta vártam úgy 2 napot aztán kicsit begyulladt és ki tudtam nyomni.K*rvára fájt de már kutya bajom alig látni a helyét
2017. nov. 16. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!