Az lehet, hogy annak ellenére is fitymaszűkületem van, hogy kisgyerekként műtöttek is vele?
Nagyon kicsi koromban, voltam kórházban és hátrahúzták a fitymán, de mivel nem lett tartós megoldás később lett rajta egy bemetszés is.
Azonban valahogy mégis kijöhetett, mert egy időben egyáltalán nem tudtam hátrahúzni a fitymám, csak éppen, hogy, aztán ezt megoldottam magam és mostanra a makkról le bírom húzni, fájdalommentesen, igaz nem mindig gördülékeny, de a tövénél megáll. Így a makk mögött már nem igazán tudom tisztítani rendesen.
Az lehet, hogy ez nem is szűkület, hanem mondjuk letapadt a nem megfelelő tisztítás miatt és azért nem tudom rendesen hátrahúzni?
Vagy egy enyhe szűkület lehet inkább?
Jövőhéten megyek vele orvoshoz, csak igyekszem magam nyugtatgatni. Hátha nem kell műteni, bár a metélés lehet jobb lenne, mert nem szeretem a fitymámat, csak rossz a fájdalomküszöböm. :/
#2 Mint írtam megyek, a jövőhéten.
#1 Értem köszi a választ, kb. 3 hete pörögtem rá a témára, hogy rendbe akarom magam hozni, mert sok mindentől visszatart, de annyi féle módon diagnosztizáltam magam, hogy összeszámolni is nehéz.
Ugyanakkor remélem a legjobbakat.
Hàt remélhetőleg nem annyira komoly és esetleg krém is elég lesz rá.
Kitartàst!Majd írd meg mi volt.
Bàrmi lehet szűkület,de letapadás is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!