Lehet, hogy komoly bajom van? BŐVEBBEN LENT!
Lehet hogy szűk volt rajtad a naci?
Vagy nem tudom lehetséges-e hogy valami fertőzést kaptál az usziban? :O:O:O
Nem tudom, de édesapádnak nyugodtan beszélhetnél róla, nem szabad játszani az ilyesmivel
nekem is volt már gondom intim részen...
1 nap eltelt, mire már anyámék is észrevették, hogy nagyon sz@rul vagyok, akkor mondtam el, hogy mi a szitu.
Menj el orvoshoz, én kaptam úgy beutalót, hogy a háziorvos meg sem nézte, a szakorvos pedig teljesen korrekt volt
Ha herecsavarodás volt, már késő...
Ugye nem az volt?
Szia!
A herecsavarodás fizikai megerőltetés hatására is bekövetkezhet, de akár éjjel, alvás közben is. Azt jelenti, hogy valamelyik heréd elfordul a tengelye körül és elzárja a hozzá vezető ereket. (próbálj meg egy műanyag zacskóba két zsemlét tenni, megfogni a tetejét és összecsavarni, láthatod, hogy a zacskó felső részén, ahol összecsavarodik, még a levegő sem tud átmenni). Na ez rendkívül veszélyes helyzet, mert a here vérellátása megszűnik és a here néhány órán belül elhal, ki kell venni.
Ezért fontos a spontán herefájdalommal azonnal orvoshoz fordulni.
Vannak kevésbé veszélyes helyzetek is, pl ha tökön rúgnak, vagy bevered valahova, az azonnali bénító fáldalommal jár, de pár perc alatt elmúlik.
MInt mindig, a te esetedben is érdemes lenni megnézetni orvossal a golyóidat, nincs abban semmi ciki.
Ha akarsz és szükséged van személyre szabott tanácsokra, írj bátran, akár privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!