Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16 évesen 12cm-es hímvessző...

16 évesen 12cm-es hímvessző nőhet még?

Figyelt kérdés

Tudom rendkívül sablon kérdés, de felvázolnám a helyzetet. Vérpéniszem van, és van egy húspéniszű öcsém, akit pár centivel nagyobb hímtaggal áldottak meg az égiek.

Nem lépett fel emiatteddig nálam önbizalomhiány, ugyanis minden célomat eddig képes voltam megvalósítani akár a tanulás, akár a zene, akár a fizikumom kidolgozása terén. De mégis valahogy nem tudom, hogy

1. Fog-e még nőni? (A golyóim 2x akkorák mint öcsémé, tehát gondolom a hímvesszőm növekedése már végső stádiumában lehet, viszont nyugalmi állapotban olyan "gyerekpénisz" kinézete van)

2. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? Jó nyilván nem leszek tőle deppressziós, mert rengeteg dolog van, amivel ezt mindig is tudtam kompenzálni, de azzal mégsem vagyok teljesen tisztában, hogy mennyire elég ez egy nőnek? Azt vágom, hogy simán eléri a G pontot meg stb, de mennyire tudom "kitölteni" a rendelkezésre álló helyet vagy hogy mondjam? Xd

Na szóval röviden ezekre volnék kíváncsi, segítségeteket előre is köszönöm :D

2017. okt. 29. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nyugi! Még nőhet!

És a 12-vel is ki lehet elégíteni egy lányt ha jól használod majd! :)

2017. okt. 29. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Már hogyne nőhetne még! Van rá 5-6 éve, az alatt akár sokkal nagyobb is lehet. (És már így se kínos.) Az öcsédé meg lehet, hogy csak lankadtan mutat jobban, mint a tiéd.:)
2017. okt. 29. 22:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves első válaszoló, a jó használat pontosabban mit takar?
2017. okt. 29. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Tényleg nőhet még,de nem valószínű,hogy sokkal nagyobb lesz.

Hosszra teljesen jó,egyébként,de a vastagság a lényegesebb.

2017. okt. 29. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen nőhet. Nekem most is nőtt az utóbbi 1 évben pedig 20 éves vagyok.
2017. okt. 30. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Én már elmúltam 30 éves de most is szokott nőni ha a barátnőmnél vagyok.
2017. nov. 1. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudom hogy már régi kérdés de engem az érdekelne, hogy öcséddel összehasonlítottátok, vagy honnan tudod hogy mekkorák a golyói, stb? és hány év korkülönbség van köztetek?
2018. márc. 26. 15:54
 8/8 szamo77db ***** válasza:
Van esély rá, hogy nőni fog. De már most is boldogulnál vele, hidd el.
2018. ápr. 30. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!