Körülmetélten hogyan lehet maszturbálni?
Figyelt kérdés
A kérdés előzményei, ahol leírom, hogy miért "kell" körülmetélni: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__.. 2017. okt. 21. 19:56
11/14 A kérdező kommentje:
Nem volt meg, majd novemberben kell mennem
2017. okt. 22. 12:04
12/14 anonim válasza:
én is síkosítóval tolom. 1200 forint a rossmannban, és hónapokig elég [link]
felesleges parázni tőle
13/14 anonim válasza:
szatén boxer,szatén lepedő szatén jelmez szatén pizsamára masztizz jólfogod elélvezni magad kellemes érzés
14/14 anonim válasza:
Nekem teljes lett és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Kb. 2-3 ujjnyi krém vagy sikosító kell hozzá. Én hidratáló és kamillás krémeket használtam az elejétől kezdve és ezek jó hatással is vannak rá. Igazából nekem az előnedvem és a végső löketem is sokkal több régi helyzethez viszonyítva, viszont a szabad makk így is hajlamos a szárazságra. Tulajdonképpen nem lehet általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!