Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Görbe a cerkám, szerintetek...

Görbe a cerkám, szerintetek gáz? "LENT"

Figyelt kérdés

A péniszem felétől görbül körülbelül 20-25 fokos szögben.

Voltam dokinál és semmi csomót nem találtak a péniszemben"MRI felvétel",de még mindig félek egy kicsit,hogy nem tudok majd minden pózt kipróbálni emiatt :S.Légyszi nyugtassatok meg ,hogy ez nem lesz így!

2010. máj. 29. 19:26
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
LEMARADT...lefelé görbül
2010. máj. 29. 19:27
 2/20 anonim ***** válasza:
sok pasinak görbe.. semmi gond
2010. máj. 29. 19:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Ez még annyira nem tűnik vészesnek így. Nagyobb gáz lenne, ha ez az elhajlás meghaladná a 40-45°-ot, amikoris nem tudnál már közösülni.

Egyébként...

_ Most a merev állapotról beszélsz, igaz? Petyhüdt állapotban mennyire feltűnő?

_ Petyhüdten általában merre állítod a brédet az alsógatyában/boxerban? Balra/Jobbra ill. felfelé/lefelé állítva? Mennyire szűk/bő az alsónemű, amiket viselsz?

_ Elnézést az indiszkrécióért, de mekkora méretű péniszről beszélünk nálad? Hossz+kerület ill. vér-/húspénisz? Ez a görbület kb. mennyire kezdődik a péniszed tövétől?

_ Mióta ilyen? Mindig feltételezem nem volt ennyire görbe... o.O

_ Az orvosnál mikor jártál? Ő konkrétan mit mondott, ill. állapított meg?

_ Téged ez az állapot, hogy még egy picit is görbe, mennyire ZAVAR? Meg akarod csináltatni/műttetni, vagy inkább elfogadod, hogy ilyen, és megbékélsz? (Ha előbbi, az orvossal milyen lehetőségekről beszéltetek, amivel meg lehetne oldani a görbületet?

_ Hány éves vagy?

_ Barátnőd van, azért félsz most a félelem?

_ Szoktál erről a broblémádról vkivel bizalmasan elbeszélgetni? (Szülők, barátok,... stb.)

_ Milyen egyéb félelmeid vannak még? (Feltételezem, a baj nem jár egyedül...)

Ami a péniszedet illeti, amíg működik, és amíg képes vagy -- görbén vagy sem -- kemény merevedésre, és sikeresen ejakulálsz, akkor nem kell aggódnod. :-)

Én csak annyit mondok neked, hogy FEL A FEJJEL! :-)

Nincs okod aggódni, nyugodj meg! ;-)

Üdv: EE

2010. máj. 29. 21:13
 4/20 A kérdező kommentje:

Hmm...Köszönöm a megnyugtató irományokat..:-)

Talán most már mondhatom ,hogy egy picit nyugodtabb vagyok :-)

2010. máj. 30. 11:18
 5/20 A kérdező kommentje:

Igen merev állapotról beszélek!

Bő boxert hordok lefelé áll a cerkám.....

Kb.azóta ilyen mióta tudom hogy merev is tud lenni.

16.5 cm/4.5 cm vastag

Semmilyen hegesedést nem tapintott és az MRI eredményen sem láttak semmit a szakemberek!

Nekem így teljesen jó...esztétikailag semmiképp nem zavar!

20 éves vagyok.

Nincs barátnőm azért mert nem merek odamenni.

2010. máj. 30. 19:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Hali ismét!

Ez nagy vszséggel Peyronie-szindróma egyik formája lesz. akkor akadályoz6na max a közösülésben, ha a görbület mértéke meghaladná a 40-45°-ot, sz'al emiatt nem kell aggódnod. Megfelelő pózokkal kiküszöböl7őek a görbületből fakadó prblémák, a vagina meg ugye tágulékony és rugalmas, emiatt ne aggódj! :-)

Ha nem zavar külsőleg a bré, miért nem mersz odamenni a csajokhoz? Mitől félsz? Az aki tényleg szeret téged, az nem azzal foglalkozik majd, hogy néz ki a bréd, mégcsak nem is a méreted fogja lekötni a figyelmét, hanem az, hogy neked örömet szerez7sen.

Kértél már tanácsot barátaidtól, vagy vkitől, akiben megbízol, hogy mitévő légy? Van vki, akivel bizalmasan beszél7sz arról, hogy mi okozza a félelmeidet, belső bizonytalanságodat?

2010. máj. 31. 05:27
 7/20 A kérdező kommentje:

Nincs önbizalmam,gyerekes és gyáva vagyok :S.

De igazság szerint nekem nem is kellene barátnő hanem csak egy partner aki bevezet a rejtelmekbe....

Éjjeli pillangók kilőve!

Szerencsére vannak akik biztatnak, bátorítanak, de ezt nekem kell magamban rendeznem....

2010. máj. 31. 21:36
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez így van.

Hogy érzed? Depressziós vagy? Ha igen, azt a péniszed görbesége okozza?

Miből gondolod, hogy nincs szükséged egy barátnőre? Milyen partnerre gondoltál?

EE

2010. jún. 1. 17:41
 9/20 A kérdező kommentje:

Néha depressziós vagyok. Úgy érzem ,hogy RÉSZBEN emiatt vagyok depressziós igen.Szexpartnerre gondoltam.

Azért nem kell barátnő mert úgy sem tudnám megtartani....meg elég anyagias lányok vannak manapság,olyan meg akkor sem kellene ha rám esne a Nemzeti Bank!

2010. jún. 1. 22:55
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy szexpartner nem lenne jó megoldás. Egyrészt, mert elég vékony a jég köztük és az éjjeli pillangók közt, másrészt, mert nem tennének jót az önbizalmadnak. Egy szerető lány azonban igen, mert boldogságra vágysz, de a szex ezt nem fogja megadni neked, és nem fogja kipótolni azt az űrt, amit a szeretetéhséged gerjeszt. Ellenben egy barátnő szívvel szeret, és képes lenne megadni azt, amire vágysz.

Véleményem szerint a szerelem nélküli szex egy szeretetre vágyó "gyereket" csak zombivá formál. A szexet pedig nem fogod tudni élvezni, mert megszokássá válik, és előbb-utóbb lelkileg csak tönkremész.

Sosem le7 eleget hagsúlyozni:

!!! AZ ELSŐ SZEXUÁLIS EGYÜTTLÉT MEGHATÁROZZA AZ ÖSSZES TÖBBIT, ÉS A HOZZÁÁLLÁST A SZEXHEZ, SZEXUALITÁSHOZ!!!

De nem is voltak eddig lányok kilátásban? Nincsenek csajok, akiknek bejönnél? Vagy csak úgy érzed, hogy a csajok nem fogadnának el a péniszed miatt?

Ha ez így van, akkor miért nem kérdezed meg az orvost a le7őségeidről? Mit lehetne csinálni, hogy kiegyenesedjen a cerkád?

Most úgy veszem észre, nagyon borúlátóan látod a világot, a dolgokat és a lehetőségeidet. Nincs hited abban, hogy ez a helyzet változhat. Nincs valaki, akivel beszélgethetnél a lelki problémáidról, amik a dilemmáidat okozzák? (Családtag, barát pl., valaki, akiben megbízol és akinek kinyíl6sz... akinek elmond6od a félelmeidet, és a péniszedet is biztonsággal kibeszél7ed...)

Az ugyanis oké, hogy magadban kell rendezned a dolgokat, de elhiheted, hogy... >> http://www.youtube.com/watch?v=gjSF4bP_Xj8 (Figyeld a REFRÉNt! :-) )

2010. jún. 4. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!