Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A barátomnak 30 perce lent...

A barátomnak 30 perce lent középtájt szúró fájdalma van, ötlet?

Figyelt kérdés
nem tudom elcipelni orvoshoz van ötletet hogy mi ez? vesekő vakbél? de nem lázas de szur nem bir kiegyenesedni
2010. máj. 29. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elöl? Hátul? mi az hogy középtájt? köldök alatt? fölött?

lehet hogy csak a szelek, de lehet hogy gyulladás és sürgős lenne. Erre találták ki az orvosi ügyeletet... nem vicc... ha nem akar elmenni, akkor meg nyilván nem olyan fájdalmas, a pasik úgyis mindig rájátszanak:)

2010. máj. 29. 19:26
 2/8 FFDP válasza:
Nem tudom, nem vagyok orvos, de ha van is itt orvos, nem fogja tudni neten keresztül meggyógyítani, akar komoly dolog is lehet, hívjatok egy dokit valahogyan.
2010. máj. 29. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, a középtáj kicsit tág leírás, jó lenne kicsit pontosabban tudni. Bár, ha olyan fájdalma van, amitől már kiegyenesedni sem tud, ne nekünk írd meg, hogy pontosabban hol fáj neki, hanem hívd ki hozzá az orvosi ügyeletet. Az orvos majd megvizsgálja és megmondja, hogy mitől van. Inkább két vaklárma, mint egy elbagatelizálás.

Jobbulást neki!

Ugyen majd megírod, hogy mi van?

2010. máj. 29. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy míg nincs láza addig nem hajlandó dokit hivi vagy bármi. igen köldök alatt. ott ahol a nőknek a méhe van.
2010. máj. 29. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kőre tippelek, talán már a hólyagban van és azért fáj középen, a köldök alatt. Éles, szúró, hasogató fájdalmat érez, ami kisugárzik a derekába, lábaiba? El kell, hogy keserítselek, ha így van, nem fog belázasodni, ellenben nagyon fog szenvedni, ha nem hívjátok ki az ügyeletes orvost. Vizsgálat után kap egy erős görcsoldót és jobban lesz.

De - ha esetleg nem kő, hanem pl. vakbél - később jöhetnek mellé további, komolyabb tünetek, ezeket viszont nem kellene megvárni, jobb ha mielőbb látja orvos.

Nem ciki orvost hívni, főként ha ilyen rosszul érzi szegény magát. A férfiak hajlamosak félni az orvostól, légy vagány, hívd ki te az ügyeletet!

2010. máj. 29. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval, nekem is a kő jutott az eszembe... az meg elég necces pasiknál, mert nagyon hoszzú az út amelyen ki kell jönnie, sokkal hosszabb mint a nőknél, és ezért sokkal tovább fáj..
2010. máj. 30. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, mi lett a barátoddal? Jobban lett, vagy kihívtad az ügyletet? Remélem, már jól van.
2010. máj. 30. 20:26
 8/8 A kérdező kommentje:
nem nem hivtam ki nem negedte meg sőtt elküldött, igy hát az lett a vége hogy este 11 kor vért hányva kereste fel egyik közös barátunkat ő bevitte a kórházba, amire adtak neki exjade gyogyszert. ezt mondta ő. azt nem értme hogy a tünetek és a gyógyszer nem egyezik. a gyógszert vastultenségkor adják mikor valakinek vérátömlesztése volt. de neki sosem volt ilyen. hnah mind1 ha erre a 2 dologra van ötletetek azt még ugyna meghallgatnám.
2010. máj. 31. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!