Ez miért lehet?
Most jutottam el oda, hogy rávegyem magam, hogy elmenjek egy urulógushoz, de nagyon félek.
A fitymámat nyugalmi állapotban kicsivel a makk mögé tudom behúzni, mereven pedig pont, hogy a makk végéig megy el, de hátrébb nem megy.
Elméletben viszont úgy tudom, hogy jóval a makk mögé kéne tudnom húzni a bőrt.
Viszont félek, elmenni egy kicsit, mert 19 vagyok már, mivan ha elkéstem a beavatkozással?
Illetve a bőr felülete is mintha ellenne változva, a makk egy nagy felületét (nem csak a végét) apró pöttyöl borítják és érdesebb ott a tanítása, mint a többi részén, a makk végéhez közeledve pedig sötétedik a bőr színe, a húgycső körül pedig enyhén pirosas.
Gondoltam gombára, de nem viszket vagy éget, és a kiterjedése sem változik az érdesebb bőrfelületnek a makkon.
Szerintetek még lehetne segíteni? Vagy már veszve van a szexuális életem?
Félek, hogy metélni kéne, amit nagyon nem szeretnék, de ha nincs más választás akkor muszáj.
Ha lankadt állapotban hátra tudod húzni a fitymád,akkor biztos,hogy nem szükséges a műtét.
Menj csak el dokihoz,ad rá krémet,aminek a segítségével tudod majd tágítani,pár hét/hónapon belül valószínűleg "rendbe jön."
Még egész biztos,hogy orvosolható műtét nélkül,szerintem.
De biztosat majd az orvos tud neked mondani.
Addig is fürdésnél,meleg vízben próbáld azért visszahúzva tartani,de tilos feszegetni,erőltetni,mert berepedhet a fitymád.
#5 Láttam már olyat, hogy valaki mereven is jóvsl hátrébb tudja tolni a makk mögé is a fitymát.
#4 Feszegetni nem szoktam, nem akarok komolyabb bajt is okozni magamnak.
Amúgy köszönöm a válaszokat, azt hiszem az őszi szünetem alatt megpróbálok időpontot szerezni egy urulógushoz.
Ha nincs is komoly fitymaszűkületem, a bőrelvátozást jó lenne megnézetnem.
Komoly biztos,hogy nincs,maximum relatív szűkületről beszélhetünk.
De jól teszed,hogy megnézeted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!