Az normalis hogy nincs spermám? 14F
Figyelt kérdés
hát már mingyárt 14 vagyok, és elővalladék sincs magasságom kb 158-160, ez baj?2017. okt. 5. 19:32
1/12 anonim válasza:
Még tizennégy se vagy, ráadásul ez 18+-os téma, egészségügyi kérdésekre van rovat külön. Amúgy normális.
2/12 A kérdező kommentje:
köszi, :) de fiatallabbak is tettek ki ilyet, ugyhogy nez szet, ne engem piszkálj van 11 éves gyerek is ;)
2017. okt. 5. 19:37
3/12 anonim válasza:
Teljesen normális, majd lesz, ne legyél türelmetlen, gondolom még nem akarsz apa lenni, hogy olyan égetően fontos legyen a sperma.
4/12 anonim válasza:
Normális. kicsit később érsz biztos, ennyi.
5/12 anonim válasza:
Attól, hogy 11 évesek a szexualitás kategóriába irkálnak az egészség kategória helyett, ugyanúgy téves volt a kategóriaválasztásod. A más hülyesége nem jogosít fel arra, hogy te is hülye légy.
6/12 anonim válasza:
Hát nagyon le vagy maradva öcsi! Én a te korodban már 15 éves voltam!
7/12 anonim válasza:
Későn érő vagy valószínűleg. Nincs semmi baj sem ezzel, én is az vagyok és teljesen egészséges. :)
8/12 anonim válasza:
Igaz, hogy nekem 13 évesen már volt, de nem minden fiúnak kezd termelődni ugyanabban a korban. Nem évszámtól vagy kortól függ, hanem a biológiai érettség fokától. Volt két olyan osztálytársam, akiknek csak 15 évesen jött meg, és ez így van rendjén. (Kicsit kisebbek voltak, alig szőrösödtek még akkor.)
9/12 anonim válasza:
Normális,későn érő vagy,meg korodhoz képest alacsony(átlag 168-174 cm),de ez jövőre lesz majd csak igazàn feltűnő,mert mire középsuliba mennek a fiúk addigra sok 176-180 cm magas.Akik a te korodban akik alacsonyabbak a többieknél (kortársainál)gyakran később érnek,sperma,szőrzet később lesz,a nemiszervükis gyakran kisebb,mint egy kisgyerek és akár,de amint picit megnyúlnak utolérik a többieket
10/12 anonim válasza:
Normális,de elég fejlettlen lehetsz,nekem 12 évesen volt már
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!