Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy lehet a szakállat puhítani?

Yumina-chan kérdése:

Hogy lehet a szakállat puhítani?

Figyelt kérdés

Elsőre fura a kérdés, DE barátom szakállas, és ..hát olyan, mint a gyökérkefe (nem rosszra gondolni ^^ ). Sokszor megsínylettem a csókokat, és szeretném megajándékozni valami kozmetikával. (Mert, ha szereti miattam ne vágja le) Kerestem illatanyagmentes, természetes szakállbalzsamokat, de nem vagyok benne biztos, hogy megfelelő lenne. Ti mit ajánlanátok?

Főként tapasztalatból írók kommentjeit szeretném, köszi :)

2017. okt. 4. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szakállolajat kell kipróbálni, nálam puhított valamennyit érzetre, de ezt másnak kell éreznie a használata után.

Dm vagy Rossmann volt ahol láttam kis üvegben

2017. okt. 4. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, akkor ezt megnézem :)
2017. okt. 4. 23:51
 3/4 anonim ***** válasza:
DM-eset vettem páromnak, de nem igazán segített rajta, most innét tervezek rendelni neki: [link]
2017. okt. 5. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Rossmannban vettem Beardmax Szakállolajat. Bár ennek van illata, de keveset ekll belőle használni. Valamennyit puhít, ugyanis rehidratálja a szakállat fürdés után.
2017. okt. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!