Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szex közben leszakadt a...

Szex közben leszakadt a fitymafékem és egy nyílt seb keletkezett. Mivel kezeljem?

Figyelt kérdés

Voltam vele urológusnal es azt mondta az orvos hogy semmit se csinaljak vele. Viszont kezd gennyesedni is. Naponta többször fertőtlenítem betadinnal. Ami rizikós az az hogy minden pisilésnél kerül oda is egy két csepp sajnos.

Ha továbbra is csak fertőtleníteném az jó lenne?

El akarok menni rendesen magán rendelésre is csak minden időpontos, és addig jó lenne valamivel kezelni.

2017. okt. 3. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Nekem amikor elszakadt, egy természetes, nem épp bacimentes tóban sikerült összehoznom a dolgot. Csípett, vérzett, 2 napig még gáz volt ha hátrahúztam a bőrt rajta, de utána semmi bajom sem volt. Az ha gennyesedik, valami feltőzésre, minden bizonnyal nemi úton terjedő betegségre utal, mindenképp menj orvoshoz.
2017. okt. 3. 22:08
 2/6 RRR ***** válasza:
55%

menj vissza a dokihoz

addig kezeld Lactacyd-al

..

2017. okt. 3. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
36%
Sebésszel
2017. okt. 3. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Lactacyd??? Na az kb halottnak a csok. Betadint locsoljad rá böven. Fertötleniteni kell, mint állat. Viszont az urologus jó nagy broki, azért egy std szürést csinálhatott volna. Amugy valoban nem nagyon van vele teendö a fertötlenitésen kivül, majd idövel begyogyul.
2017. okt. 3. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Félbe vágott Krumplit tegyél rá.
2017. okt. 3. 23:56
 6/6 youngboy26 válasza:
0%

Na erről beszélt nekem egy srác, és még bele is haraptak a makkjára.

Ő elment az urologiára, és kezelték neki.

Nem biztos, ne fogadd meg amit írok, de ő neki úgy gyógyult meg, hogy 1,5 hónapig nem húzta le a makkot és így visszanőtt.

De urologiára menj el, ne a sebészetre.

Jobbulást

2017. okt. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!