Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van szúró érzés az arcomon?

Miért van szúró érzés az arcomon?

Figyelt kérdés
Néha, ha megnyomom az arcomat, akkor olyan, mint ha tűvel szúrnák meg... Esetleg borosta lenne ez? 15/f
2017. okt. 2. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szoktál borotválkozni ?
2017. okt. 2. 21:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat ugye borostam nincs, de igen, szoktam “borotvalkozni”
2017. okt. 2. 22:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Ui: a cimben levo borostara azt ertettem, ami meg bor alatt van
2017. okt. 3. 10:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szted mi szúr? van ott más mint a szőr?? Hát nincs, és lesz ez még rosszabb is, mert idővel még terjeszkedik is, én mondjuk ipl-el adattam neki meg epilálom hetenként, kéthetenként.

Tudni kell rólam nem átlagos a bőröm a többi ff-akhoz képest, hanem finom!

Eleinte borotválkoztam de úgy néztem ki mint akit legyilkoltak, meg fájt is. Tele voltam hegekkel, alig lehetett hozzá érni az arcomhoz és ez zsír új pengénél.

Becsípte a cipzárom, beleakadt az ajtófüggönybe és az jött utánam kifelé, szval elegem lett.

Ekkor kezdtem el csipeszelgetni később pár ipl-t is kapott, és most epilálom.

Nem csúnya azóta, nem szúr, nem kell tökölnöm vele naponta, nem vesz el felesleges időt a munkába járás előtt vagy ha hazajövök éppen belőle, nyugodt vagyok, tökéletes érzés.

2017. okt. 5. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!