Az urulógusok milyen gyógymódokat alkalmaznak impotencia esetén? Van rá megoldás, hogy ne kelljen minden alkalom előtt gyógyszert beszedni!
Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 18:41
1/5 anonim válasza:
Milyen impotencia, milyen gyógyszer?
2/5 anonim válasza:
Újabban nagyon felületesen vannak a kérdések megfogalmazva .
A válaszolóknak kell utána kérdezgetni .
Minden kérdésben ott kellene lenni,hány éves vagyok .
A kor nagyon sok mindenre befolyással van .
3/5 anonim válasza:
Nem kérnek, nem kérdeznek. Kiköpik a kérdést. És ha nem azt válaszolod amit a kérdező ki akar csikarni, akkor te vagy a hüle..
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, akkor pontosítom a kérdést !
Tehát van olyan módszer amivel segíteni tudnak az orvosok,hogy ne kelljen például minden egyes alkalom előtt viagrát vagy más gyógyszert beszedni?
A problémát véglegesen megoldani.
37 éves vagyok
2017. szept. 30. 19:20
5/5 anonim válasza:
Injekciók 1 órával aktus elött a péniszbe, vagy van az ún. Rázová vlna, valami hullám kezelés, nem tudom magyarul a nevét, ami nagyon drága, vagy pumpát szokták még ajánlani végsö esetben pedig a protézist...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!