Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Relativ figymaszukuletem volt...

Relativ figymaszukuletem volt 2 es fel napja mutottek altatas nelkul. Az normalis ha a makk alatt duzzanatok vannak es nem lehet a bort a makk fole huzni esetleg a duzzanattol. Mikor szunik meg es normalis e ez? Mikor lesz ujra fedett a makk?

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 15:21
 1/4 TR75 ***** válasza:

Normális. Két hétig ne is nagyon kísérletezz vele, gyógyulnia kell.

Hogy vissza lehet-e húzni a makk fölé a fitymát, az attól függ, hogy milyen jellegű volt a műtét. Ha például teljes körülmetélés, akkor gyakorlatilag nincs fitymád, nincs mit visszahúzni.

2017. szept. 30. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi

Nem fogok

Egyebkent csak bemetszest csinaltak nem korulmetelest illetve a feket is rendbe tettek

De kez hetig ne

2017. szept. 30. 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:

De nehez lesz ket hetig fityma nelkul mer erzekeny a makkom elegge

Egyebkent ezzel mit lehet csinalni??

2017. szept. 30. 15:34
 4/4 TR75 ***** válasza:
Hozzá fogsz szokni. Azt ugyan nem írtad, hogy hány éves vagy, de szerintem pár nap alatt hozzászoksz. Ha nagyon irritál, próbálkozhatsz valamilyen lidokainos kenőccsel, de szerintem inkább hagyd. Azt megpróbálhatod még, hogy szorosabb alsónadrágot hordasz addig (bár a szellősebb ruházat csökkenti a fertőzés esélyét és gyorsabb a gyógyulás).
2017. szept. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!