Srácok ti hogy pisiltek?
Figyelt kérdés
Van egy összeszokott baráti társaságunk(fiuk lányok vegyesen) akikkel elég gyakran kiszoktunk járni, "bandázni". Van hogy amikor kint vagyunk fiukra rájön a pisilhetnék és kiengedik a fáratgözt amit nem lehet nem észre venni. És feltünt hogy mindegyik srácnak tök más a sugara mikor kiengedi. Valakinek ilyen tök vastagon jön ki és a lábátol vagy 50 cm re engedi ki, valakinek tök véknyan jön ki és elég messzire is megy kb 3m-re is. De van olyan is akinek nagynyomással távozik de nem hugyozik nagyon messze de szinte lyukat fur a földbe, akkor van aki lehet játszik a farjával közbe mert elkezdi engedni mejd egy kicsit megálitja majd ujra engedi, valaki meg járatja ide oda jobbra balra előre hátra, és van olyan is aki ugy csinál mintha már befejete volna és mál látni hogy rázza de még így időközönként spriccel neki. Meg a gimis osztálytársaimnál is hasonló a helyzet ott is szinte ezeket csinálják, de ott mondjuk van olyan aki csak simán kiengedni kb 1-1,5 méterre és csak kiengedi de csak egy suárba folyik neki nem össze vissza, ha elált akkor simán vissza rakja.2017. szept. 27. 17:31
1/7 anonim válasza:
Egy biztos,a fiúk képesek irányitani,az erősségét változtatni,1 megközelitő adott pontra irányitani,nem úgy mint a lányok,akiknek a vizelete irányithatatlan ,szétszórt .
2/7 anonim válasza:
Mikor mihez van kedvem de jó dolog játszani vele :D
3/7 anonim válasza:
Én bele tudom a nevem irni a hóba.
4/7 anonim válasza:
Lehet vele rajzolni, nevedet a hóba írni, abba is bírjuk hagyni, tehát szünetekkel is tudunk pisilni. Az más kérdés hogyha valakié szakaszos, de nem akarattal, annak szerintem prosztata problémája van.
5/7 anonim válasza:
Én pisilek egy rövid ideig majd abbahagyom. Aztán később folytatom. Ja és úgy hogy kinn van a makkom.
6/7 anonim válasza:
Ahogy épp kedvem tartja, jól tudom irányítani :D
18/F
7/7 anonim válasza:
Én meg csak elkezdem nagy erővel. Egy pár 5 másodpercig és aztán abbahagyom, úgy hogy kinn a makkom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!