Sajnos az elmúlt időben elhanyagoltam ezt a dolgot, de szerencsére nem tapasztaltam semmi egyéb elváltozást (se szűkületet se gyulladást).
Viszont a "túró" az ott van sajnos és nem tudom, hogy szedjem le.
Eddig még csak úgy próbáltam, hogy a vizet folyattam rá, mert félek, hogy túl érzékeny ha hozzáértek.
Nem kellenek olyan válaszok, hogy ezt elrontottad, miért nem fürdöl rendesen, stb...
2017. szept. 27. 16:00
1/9 anonim válasza:
Langyos vízzel, kevés szappannal óvatosan mosd meg akár naponta többször is, ha van rá lehetőséged.
2017. szept. 27. 16:05
2/9 A kérdező kommentje:
Mármint ezt, hogy érted, hogy mossam meg?
Rendesen kézzel "dörzsöljem", vagy csak folyassam rá a vizet esetleg üljek bele a kádba?
2017. szept. 27. 16:09
3/9 anonim válasza:
Szappanos kézzel mosd le - enyhe dörzsölésre le fog jönni.
2017. szept. 27. 16:20
4/9 anonim válasza:
Szóval egyáltalán nem fürödtél,nemcsak "azt" a területet hanyagoltad el.
Mosd meg a kezeddel vagy úgy is jó,ha fürdés közben csinálod.
Intimszappant is vehetsz,van,kimondottan férfiaknak való.Parfümmentes,szappanmentes,nem irritálja a makkod.
2017. szept. 27. 16:21
5/9 anonim válasza:
Atya gatya.Ha valaki minden nap tisztálkodik rendesen mit keres ott olyan túró ami le se jön. :O El sem hiszem ezt a kérdést.
2017. szept. 27. 19:33
6/9 A kérdező kommentje:
Na tessék... meg is jöttek a kéretlen "vendégek". Mondtam, hogy ilyen kommentek nem kellenek. Azt is leírtam, hogy elhanyagoltam.
2017. szept. 27. 19:40
7/9 anonim válasza:
Csiszolókorong megteszi. Vagy hegesztőpisztoly.
2017. szept. 27. 21:01
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez már fityma felhám gyúlladás... a túró nagyon könnyen le jön, akár maszti közben... én a nyelvemmel szeretem megtisztitítani a pasik túrós makkját...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!