Lehet valami maradandó betegségem?
Az a helyzet hogy anyám össze jött egy ilyen csöves szemét ládával.. és folyamatosan fenyegetve vagyunk ! Anyám nem tesz semmit a nyugalom érdekében még most sem mert fél tőle vagy nem tudom! Tehát én már lassan fél éve elköltöztem otthonról 17 éves vagyok 166 magas 49 kg tehát nem vagyok egy verekedős alkat.
Pár holmimért átmentem anyámhoz ez a f... volt otthon egyedül.. nem akart ki engedni a lakásból fenyegetett ütögetett... És meg ellöktem a kezét.
Erre egymás után 2x tökön térdelt és nagyon fáj már több mint egy napja lehet valami bajom vagy mit csináljak kb senki nem áll mellém!
pár hasznos infónak örülnék thx előre is
Nem feltétlen kell ide rendőrség... mire azok intézkednek, hónapok, aztán lezárják az ügyet. Ez "csak" könnyű testi sértés, 8 napon belül gyógyul, ráadásul bizonyítani sem fogod tudni, hogy mi történt.
Kitől kértél eddig segítséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!