Pisilés után nektek is büdös a péniszetek? Lehet valamit tenni ellene?
Figyelt kérdés
Mindennap megmosom.2010. máj. 26. 13:02
11/16 anonim válasza:
Én megmosom hugyozás után. Nem mintha büdös lenne, de bármikor szükségem lehet rá.
12/16 anonim válasza:
Amit eszel, iszol, attól is lehet büdös a vizeleted, pl. hagyma, hal, sok hús, káposztafélék, ilyenek. Egy időben sok tonhalat ettem, az érződött rajta elég erősen. Legrosszabb esetben lehet valami vesebetegségre gondolhatsz, de ha nincs más tüneted, akkor nem hiszem.
Én nem naponta egyszer mosom a péniszemet, hanem sokkal gyakrabban, ha otthon vagyok, akkor akár minden pisilés után, csak simán egy kis vízzel.
Ja és a fenekemet is minden sz@rás után szappannal, meleg vízzel. Sokkal tisztább érzés.
13/16 anonim válasza:
Most meg hugyozás után,vagy vegyél olyan törlőkendőt vagy micsodát és töröld meg utána.
De a domestos zero is megteszi egy kis smirglipapirra öntve.
14/16 anonim válasza:
Gyümölcsök, pl. ananász és eper megoldást jelenthetnek, ha az étrendedben sok hagyma, gyógyszer vagy hús szerepel - egy előttem szóló jól mondja. Igyál sokat és élj egészségesen. Úgy hallottam, a sok bagózás is nagyon rossz szagúvá teszi az ondót, ezért valószínűleg kihat a vizeletre is. Ugyanúgy, mint drogok.
15/16 anonim válasza:
Zavar, főleg hogy szereti az orrom alá nyomogatni az ujját miután a makkja alá dugta. Ő szereti a saját szagát. Az enyém sem zavarja, akkor sem ha egésznapos fáradtság, pisi kaki van rajtam, de azt nehezen érti meg hogy én nem gerjedek viszont erre. Amúgy néha mosd meg a fütyid napközben simán vízzel, akkor nem érződik.
16/16 anonim válasza:
Szerintem a higiéniához hozzátartozik a pisilés utáni kukacmosás is. Főleg nyári melegben. A fityma alatt bepállik különben az a pár csepp maradék is. Szóval tisztálkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!