Ti boxert vagy fecskét hortok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 12:10
11/17 anonim válasza:
Én mindkettőt! A boxert azt azért nem szeretem mert össze-vissza van benne. Néha "ugrál", de jó mert szellős és akkor is bőven elfér minden állapotban, csak sajna fáznibszoktam benne. A fecskét pedig azért szeretem mert meleg és jól tartja a heréimet meg nem mozog benne, viszon aza baj vele hogy ha rosszat veszel akkor nyomni fogja a heréidet ami ritka. De nagyo jól tart mindent. A fecske még azért is jó mert könnyen lehet benne mozogni. De mindkettő tetszik.
12/17 anonim válasza:
MIndegyik van, mindegyik használatban van.
Mondjuk a kedvencem az az afféle száratlan boxeralsószerűség, nem tudom, mi a neve.
De az ilyen ultraciki és ultragáz fogalmak számomra ismeretlenek. Ugyanis mindig azt használok ami NEKEM tetszik
13/17 anonim válasza:
Boxert hordok, nem vagyok állat, hogy egy kis madarat a farkamra húzzak...
14/17 anonim válasza:
Fecske. nekem az a kényelmes. 13 évesen kipróbáltam a boxert, nem jött be, 16 éves korom óta meg nem is vettem fel boxert.20f
15/17 anonim válasza:
Feszülős boxer, de néha laza boxert is hordok (pl most is :D)
17/17 anonim válasza:
"Boxert hordok, nem vagyok állat, hogy egy kis madarat a farkamra húzzak..."
Madarat nem, de kutyát igen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!