Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ti boxert vagy fecskét hortok?

Ti boxert vagy fecskét hortok?

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Én mindkettőt! A boxert azt azért nem szeretem mert össze-vissza van benne. Néha "ugrál", de jó mert szellős és akkor is bőven elfér minden állapotban, csak sajna fáznibszoktam benne. A fecskét pedig azért szeretem mert meleg és jól tartja a heréimet meg nem mozog benne, viszon aza baj vele hogy ha rosszat veszel akkor nyomni fogja a heréidet ami ritka. De nagyo jól tart mindent. A fecske még azért is jó mert könnyen lehet benne mozogni. De mindkettő tetszik.
2017. szept. 8. 19:44
 12/17 anonim ***** válasza:

MIndegyik van, mindegyik használatban van.

Mondjuk a kedvencem az az afféle száratlan boxeralsószerűség, nem tudom, mi a neve.

De az ilyen ultraciki és ultragáz fogalmak számomra ismeretlenek. Ugyanis mindig azt használok ami NEKEM tetszik

2018. jan. 9. 20:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Boxert hordok, nem vagyok állat, hogy egy kis madarat a farkamra húzzak...
2018. jan. 9. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Fecske. nekem az a kényelmes. 13 évesen kipróbáltam a boxert, nem jött be, 16 éves korom óta meg nem is vettem fel boxert.20f
2018. jan. 10. 00:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Feszülős boxer, de néha laza boxert is hordok (pl most is :D)
2018. jan. 10. 08:54
 16/17 anonim válasza:
Mindkettőt.
2019. máj. 17. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:

"Boxert hordok, nem vagyok állat, hogy egy kis madarat a farkamra húzzak..."

Madarat nem, de kutyát igen :D

2019. máj. 17. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!