Herevisszértágulat műtétem volt 1 héttel ezelött és tegnap elkezdett fájni illteve meg is van nagyobbodva ez normális?
Helló.
Nekem ugyan nem volt ilyenem ( le is kopogom ), de elég sokszor sérültem már meg odalent, és valamely esetek eredményét még hónapok után is éreztem.
Kb: 2 hónapja sérültem meg jobban ott, azóta fájt egy pár hétig, és azóta egy tompa, éppenhogycsak idegesítő nyomófájdalmat érzek, ami szintén múlik, tehét hétről hétre egyre tompább.
A dokim azt mondta, hogy az ott levő nagyon finom idegek miatt van. Hiába, hogy meggyógyul a seb, a trauma miatt lassabban múlik el a fájdalom. De egyszer elmúlik, az holtbiztos! :-)
Egy pár hét múlva, mikor majd újra masztizhatsz ;-) finoman masszírozhatod, szép lassú, egyenletes nyomással az egész zacskót átfogóan.
Nekem már utána sokkal jobb lett. Vegyél 2-3 naponta finom fürdőt, utána hagyd megnyugodni. Talán az a legjobb, ha lefekvés előtt 1-1.5 órávalnfürdesz.
Iszogass gyógyteát, kisvirágú füzike,pásztortáska,,kamilla,galagonya, ezek mind a férfiasságunkat hivatottak védeni! :-)
Nem voltak hülyébbek az emberek több ezer évvel ezelőtt sem.... :-) , amikor gyógyfüveket alkalmaztak ilyen gondokra.
Remélem segítettem.
Gyógyulgass, és vigyázz a szerszámra! :-)
Balázs ( 18 / Férfiú )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!