Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért történhetett meg az,...

Gogistar kérdése:

Miért történhetett meg az, hogy szex közben vozelet jött a péniszemből?!

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem érzem magam betegnek, semmi nem utalt rá, csupán vizelet "szagminta" alapján született ez a döntés a barátnőmmel, hogy ez bizony én voltam. Valójában elképzelhető, hogy valami egészségügyi gondom van, vagy szimplán várni kéne pisilés után, vagy a nem teljesen merev állapot és pisilés után 5 perccel a szex összehozta? Rendkívül zavar, bánt... Sose tudtam merev állapotban, vagy ejakuláció után pisilni, lehet a félmerev állapot ezt csinálta.

20/F

2017. aug. 27. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne itt kérdezz ilyeneket, mert még agyrákot diagnosztizálnak nálad. Amúgy, ha csak egyszer fordult elő, lehet, hogy a záróizom ellazult és többet nem fog előfordulni. Ez bárkivel megeshet és a barátnőd is megérti majd, ha azt mondod, hogy átmeneti izomlazulás volt a húgyhólyagodnál. Ha többször fordult elő, menj el urológushoz!
2017. aug. 27. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
30%
Kísérletezz magadon! Mikor nagyon kell pisilnod, megpróbálsz pisilni merev állapotban. Majd orgazmus közeli állapotban. Majd próbáld eljátszani ismét, hogy történhetett. Ha rájössz leírhatod.
2017. aug. 28. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:
39%
Biztos, hogy te pisiltél szex közben, nem a barátnőd? Mert a csajoknál ez előfordulhat. Férfivel kevésbé.
2017. aug. 28. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

Semmi rendellenes nem történt nálad .

Ahogy időm engedi,később bővebb leszek .

2017. aug. 28. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!