Nagy probléma, mit tegyek? (Több lent)
Figyelt kérdés
Nos, az egész 10 éve kezdődött, amikor anyukám megmondta hogy fürdésnél a péniszemen húzzam fel a bőrt... nos én buta meg elfelejtettem mindig... most 18 éves vagyok, és most eszméltem rá... hogy én ezt sose csináltam... és hát... elég durván rá van tapadva a bőr a péniszemre, mit kéne most csinálni? És ennek mi a hátránya? (mármint hogy rá van tapadva..)#pénisz #Rátapadt bőr
2017. aug. 27. 03:22
1/5 anonim válasza:
Fitymaszűkület,2 perc alatt megoldja a doki. Igaz utána 2 hónapig nincs szex,de csináltasd meg.
2/5 anonim válasza:
Urológushoz fordulj, ő majd tudja, mit kell tenni.
Érzéstelenítőt kérj, ha beavatkozásra lenne szükség.
3/5 anonim válasza:
Nagyon kiakadok! Hogy-hogy nem huzigáltad fel??? Te nem voltás sosem kíváncsi a makkodra??? Nem verted??? Egy új hülye, aki szintén meg lesz csonkítva...
4/5 anonim válasza:
Ha ennyi ideje nem volt lehúzva, nagy eséllyel komoly probléma van, nagy eséllyel körül fognak metélni.
5/5 anonim válasza:
Most ez komoly?
3-4 éves korban már mosni szokták a péniszt is és abban a korban anya,apa besegít még,ők tanìtják meg hogyan kell rendesen megmosni.A napi tisztálkodás része és azért 6-7 évesen is leellenőrzik hogy jól csinálja a gyerek.De 8 éves korban ezt mindenki maga végzi màr el.Nálatok a higéniával komoly gondok vannak.
Menj el urológushoz,beutaló nem kell.Majd elmondja az orvos hogyan lehetne kezelni téged.
Reménykedj abban hogy fityma letapadasod van,mert az műtèt nélkül kezelhető,míg ha fitymaszűkületed van azt nagy eséllyel műteni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!