Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen szám az vagyis mi a...

Gallits Gábor Csaba kérdése:

Milyen szám az vagyis mi a neve annak a számnak, ami az óvszereknél szerepel a méretre és hogyan jöttek ki?

Figyelt kérdés
Ez már régóta érdekel,de csak most jutott eszembe itt megkérdezni,én tudom a méretemet ami a 69-es,de jó lenne tudni ennek a számnak a nevét is :-).

2017. aug. 26. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
2017. aug. 26. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a választ,de várok még hátha megtudom amit kérdeztem,bár azt láttam,hogy az átmérőnek a száma,de azt még nem tudtam meg,hogy hogyan jöttek ki tehát hogy hogyan határozták meg.Az én átmérőm 15 cm,most 30 éves vagyok és kis korom óta mértem és néha még mérem is :-).
2017. aug. 26. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a gondod? A 15 ös átmérő ahogy írtad a 69 es méretnek felel meg. Tehát extra...
2017. aug. 26. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
A gondom ahogy te írtad,az a dolog amit kérdeztem és amit tudni szeretnék,hogy hogyan nevezik azt a méret számot ami az óvszereknél szerepel és hogy hogyan határozták meg azokat a számokat,tehát mi alapján,ugyanis én folyamatosan számolok ha van mit és ez a méret dolog nekem elég fontos lenne,hogy ezt milyen méretnek nevetnek talán csak vastagság vagy valamilyen más a neve?
2017. aug. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!