Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Volt valakinek a férfiak...

Volt valakinek a férfiak közül magasabb a prolaktin szintje? Nők is írhatnak

Figyelt kérdés
Mostanában állandóan fáradt vagyok, a libidóm szinte nulla merevedés nem kitartó. Voltam endokrinológián a tesztoszteron nem vészesen alacsony 11-19 nmol között ingadozik de a prolaktinom annyi mint egy terhes nőnek 620. MRI negatívat mutat ösztrogénem is a határérték alatt van azt mondják a stressz miatt van . Van valaki akinek hasonló tapasztalata van esetleg kijött belőle vagy tudja kezelni ?

2017. aug. 12. 07:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Én meg úgy tudom, hogy az agyalapi mirígyben van ilyenkor valami jóindulatú elváltozás.

Gyógyszert szoktak rá írni ami beállítja a hormontermekést.

2017. aug. 12. 08:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást voltam agyalapi mirigy MRI felvételen de azt mondták teljesen jó nem találtak elvaltozást .. Attól függetlenül lehet hogy van csak nem látta a gép
2017. aug. 12. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, ezt én is úgy tudom, hogy annyira apró, szinte molekuláris szintű is lehet az eltérés, hogy nem látszik képalkotó vizsgálatoknál.Mindenesetre ez jó hír! Gyógyszeres kezelést nem javasoltak?
2017. aug. 12. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Még annyit, akit én ismerek meddőségi vizsgálat során derült ki az eltérés de meg sem nézték MR-el mert alapból mondták, hogy valószínűleg nem látszódna semmi.Viszont gyógyszert szedett rá három hónapig és az visszaállította az értékeket.
2017. aug. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!