Fáj a fitymám visszahúzáskor. Miért?
Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem sose volt. 4 éve voltam urulógusnál (más egyéb ok) aztmondta hogy nincs semmi jel.fitymaszűkületre. 2 hete kezdődött. Szex közben elkezdett fájni, úgy hogy abba kellett hagyni. Utána megnéztem mikor lankadt lett. Visszahúzáskor már a makk felénél elkezdett fájni. Nehezen is jött hátra. Picit piros a fitymám. Nagyon érzékeny. Mi lehet a baj? Van krém ilyesmire? Ha baj van akkor urulógus vagy bőrgyógyász?2017. aug. 11. 14:57
1/6 TR75 válasza:
Ha nem szűkület, akkor lehet, hogy például gombás fertőzés.
2/6 A kérdező kommentje:
Gombás fertőzésre velemi vény nélküli krém van?
2017. aug. 11. 15:54
3/6 TR75 válasza:
Mivel érzékeny területről van szó, erősen ajánlott orvoshoz menni vele.
4/6 anonim válasza:
A bőr- és nemibeteg-gondozóba/-szakrendelésre menj mielőbb el, addig ne feszegesd, ne erőltesd, mert csak felreped és akkor aztán meg is fog maradni a szűkületed!
5/6 A kérdező kommentje:
Mára már roszabb. Be van dagadva, úgy néz ki mint egy kikelőben lévő rózsabimbó. Felhúzás még jobban fáj, körben tiszta piros, é 2 db heg látszik. Jövőhéten mehyek is a dokihoz
2017. aug. 12. 13:13
6/6 anonim válasza:
Ok. Ne feszegesd, ha annyira rossz, fáj, csíp, akkor menj el az ügyeletre, egyébként addig ha van valami gombás fertőzésre jó kenőcsöd, azzal kend, hátha segít valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!