15 éves vagyok. Merev álapotban csak a makk feléig tudom felhuzni a fitymámat. Lankatan pedig tejesen hátra tudom huzni. Mit tegyek a szükület ellen? A válaszokat elöreis köszönöm!
Relatív fitymaszükületed lehet.
Meleg vízben is nehéz a fitymád hátrahúzni,ha merev a péniszed?
Van akiknek ott könnyebb hátrahúzni és ha óvatosan tornáztatják a fitymájukat idővel egyre hátrébb tudják a fitymájukat húzni.
14 éves kortól egyedül el elmehetsz urológushoz,beutaló nem kell,tb kártyát,személyit vigyél.Keress fel egy urológust,az lenne a legjobb,lehet hogy krémmel még tudná kezelni a fitymaszűkületed.
Ha csak műtét segítene,akkor a műtét időpontjàt is meg lehet majd beszélni,de mivel fiatalkorú vagy,ahhoz a szülőknek hozzá kell járulniuk.Viszont óvatosnak kell lenni mivel sok orvos metélélni akar,szóval ezt kerüld el,ha egyből ezzel állna elő az orvos meg kell mondani ezt szeretnéd elkerülni és akkor a többi lehetőséget elmondja majd.
Jobb elmenni orvoshoz mert magatól nem jön helyre és lehet most még műtét nélkül is lehet kezelniu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!