Borotválkozni szeretnék, de a szüleim nem engedik. ötlet?
mit kell h tudjonak a szülők erről a dologról?
leborotválod azt kész xD
vagy ha kell segítség ahhoz, akk megkéred anyucidat. xD
bizti meghatódik majd rajtad és segíteni fog. : DD
jaaa és sztem vmi baj van a klikkereiddel...xD
Glom a táborban közös a zuhanyzó, de hogy erről meggyőződtek-e, vagy mi alapján állítja ezt a kérdező, nem tudni... Sztem ez is csak vmi pletyka.
Azonban 16 évesen inkább örülj, hogy van szőröd, minthogy "kisfiúnak" nézzenek, csak mert semmi nincs. A szőrösség inkább jele a férfiasságnak, mint a szőrtelen csupaszság. (Persze itt is vannak határok...)
Az meg sztem sokkal cikibb, ha mások mondják meg mit csinálj, és csak azért csinálsz vmit, mert mások is csinálják... GÁÁÁZ!!!
Sima olló,kisolló is jó erre a célra,és nem erősődik meg,a borotvátol szokott a szőr erősődni,de az sem minden testrészre igaz.Én is lány vagyok és kicsit undorodok a tök csupasz töktől,mert nem vagyok pedofil,és nem kisfiúval akar lenni az ember.A másik én a lábam kezdtem el borotválni annó még,és nem volt sok szőr,csak pár sötétebb,hát most már muszály borotválnom mert megerősődött a sok borotválástól.
Csak azért mert más csinálja te még ne tedd,nem kell másokat utánoznod,találnd meg önmagad.És ha tényleg annyira dús akkor is inkább csak ritkíts,ha a golyód szőrős akkor előtte szappanozd jól be és úgy borotváld,mert azt már én is megértem,de zárd be a fürőszoba ajtót,ne hogy véletlenül a művelet közben rádnyisson valaki és megvágd magad.
Ja az utolsó író vagyok,a borotvád legyen tiszta,fertőtlenítsd,és ha a golyókról le szedted a szőrt
utána tegyél rá majd kis hintőport,vagy kend be kenőccsel,mert borotválás után néha ilyen kis pattanás szerűségek szoktak pár nap elejéig megjelenni.szóval már csak ezért is jobb az olló módszer,mert ott tuti nem pattogsz ki.Ha kipattognál akkor se ijedj meg,el fog múlni pár nap múlva.
Hali ismét!
Ugyan! Miért nőne több? Ez tévhit, amit minden fiatal bekomál...
A szőrzet sűrűsödése nem függ attól, hogy levágod, mert az hormonális folyamat. Azonban, a borotválás is részben olyan, mint a cigi vagy a drog: ha 1x elkezded, utána folytatnod kell, mert ha újra kinő, zavarni fog, (pszichés hatás) onnantól kezdve meg már nehéz leállni, mert szokássá válik, pláne, hogy ollóval a VÁGOTT felület HEGYES, DURVA érzetű lesz, ezért érződik "erősebbnek".
Amikor annyi idős voltam, mint te, engem is zavart, ezért ollóval vágtam, de aztán rájöttem... MINEK?
A másik, ha már itt az extrémebb borotválkozási szokásoknál tartunk, így is van elég metroszexuális gyerek, nem muszáj neked is az lenned.
Sokan a metroszexuálisokat b*ziknak nézik, mert már kórosan túlzásba viszik azt, hogy "adnak a külső megjelenésükre". Nagy a rcok lesznek, mert a külsejük ezt sugallja: "Jól nézek ki, 'arc' vagyok." Ilyen társaságban legyen 1x valami igen intim, kényes problémád, ebbe a "stílusba", ezen "áldivat" sugallta vislekedésbe az, hogy neked legbenső "VALÓDI" problémád legyen, az már nem fér bele, egy csapásra kártyavárként omlik majd össze a többiek által kialakított egód, egyéniséged és depressziós leszel. (Volna mit mesélnem neked erről...)
Szóval, ha van egy kis eszed, akkor nem akarsz olyanná válni, mint a többi "divatmajom", és nem utánzod őket, akkor sem, ha igaz a pletyka, hogy közös zuhanyzótok lesz.
Hidd el, érdemes ezt így megfontolnod! Tedd fel magadnak a kérdést: -- MEGÉRI? VALÓBAN SZÜKSÉGED VAN ERRE? (Hogy leborotváld ott ill. mindenütt...) Mit nyersz vele?
Ez olyan dolog, h. vki azzal henceg, hogy ő de menő, de férfias, csak mert mjuk cigizik (közben a viselkedése alapján meg egy buta kis "tacskó"...), mások meg egyfolytában a farokméretükkel dicsekednek, aztán mégis mit gondolsz? Mekkora nekik?
A külsőségekkel a kisebbségi komplexusokkal küzdő serdülők és fiatalok próbálják egyensúlyozni alkati "szépséghibáikat", az ő lelkületük LABILIS.
Gondolkodj reálisan, és akkor te leszel a "legférfiasabb" és a legnormálisabb a sok "kiskölyök" közt, amivel -- plusz az okos, érett viselkedéseddel garantáltan számos csaj tetszését és szimpátiáját elnyered. :-)
* * *
Még 1 uccsó dolog, ami talán egyértelműsíti mindazt, ami még kérdés benned.
OFF: Árvízhelyzet van sokfelé nemcsak Magyarországon. Hol marad ilyenkor a séró, a fazonigazítás, a menő cuccok, giccses holmik és a divat?? Ha felveszed a legmenőbb ingedet és farmeredet, belövöd a hajadat hajzselével, attól megáll az folyók árja? Attól több homokzsák lesz a töltésen?...
Köszöntelek a való életben!
:ON
Remélem értetted a célzásomat, Pajtás! ;-)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!