"Csomó" az egyik herém alján?
Figyelt kérdés
Olvasgattam a hererákkal kapcsolatban, az egyik tünete lehet, ha a herén egy csomót érez az ember.
Én az egyik herém alján érzek egy kisebb (talán félborsónyi) elváltozást, de nem feltétlenül csomónak definiálnám, nekem elsőre inkább valami rög jutna eszembe arról, amit érzek.
Persze nyilván az lenne a legjobb, ha orvoshoz fordulnék, de ehhez még erőt kell gyűjtenem magamban.
21/f
2017. aug. 2. 09:49
1/3 anonim válasza:
Ha cseresznyéd van akkor "csak" egy herevisszér, ha nem akkor tényleg hererák. Menj orvoshoz, de lehet nem lesz elég egy sima háziorvos. Sőt még némelyik szakorvos is elhajt ahelyett hogy csinálna veled valamit. Tapasztalat. De kitartás!
2/3 anonim válasza:
Végül is, az életed a tét.
Egyébként szerintem nem rák.
3/3 anonim válasza:
A here alján mindenkinek van egy kis csomó, az a mellék here. Ha a másik herdéden is találsz olyat akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!