Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 17 éves fiúnak a 174cm-es...

17 éves fiúnak a 174cm-es magasság alacsonynak számít?

Figyelt kérdés

Néztem statisztikát, átlagot és ott elvileg ez már felnőtt átlagmagasság.

Viszont a kortársaim kevés kivétellel,mind magasabbak. Furán érzem magam,mert nem tudom baj-e ez a magasság vagy nem...

Apukám olyan 178-179cm magas lehet. Anyám nem tudom milyen magas, de egy jó fél fejjel már elhagytam.

Mesélt olyat is apám, hogy ennyi idősebben ő jóval alacsonyabb volt.

Kicsit későn érő típusnak érzem magam, nálam 16 évesen kezdtek megjelenni a férfiasodás jelei, de pl.az osztályomban nekem kezdett el legkésőbb nőni a bajszom, stb.

Szerintetek? Légyszi ne offoljatok a kérdés miatt, remélem jó kategóriába raktam.:D

2017. aug. 1. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos magasság,no para.:)Én is pont ekkora vagyok.
2017. aug. 1. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem egy égimeszelő, de nem is alacsony. Inkább átlagnak mondanám.
2017. aug. 1. 18:37
 3/9 szamo77db ***** válasza:
Szerintem rendben van, ne idegeskedj miatta!
2017. aug. 1. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Jó kategóriába raktad a kérdést,és ne parázz ezen, hogy milyen magas vagy, mert még bőven van esélyed nőni. Nekem volt olyan osztálytársam, aki nálad is alacsonyabb volt és még alig kezdett férfiasodni vagy szőrösödni 17 évesen, később meg borostás arccal és 10-15 centivel magasabbnak láttam viszont. Egyébként nekem se nőtt még a bajszom ennyi idősen. :)
2017. aug. 1. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem
2017. aug. 2. 11:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. aug. 2. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:
170 alatt mondható férfinál alacsonynak. Kb 24 éves korodig még nőhetsz, valószínú eléred a 180 körüli magasságot édesapád után.
2017. aug. 3. 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,ez nem valami magas,nőknél alíg magasabb.Egyre több 15-16 éves van akik 180 cm magasak vagy magasabbak.Ha apukád alacsony akkor kicsi az esély,hogy magasabbra nőlj
2017. aug. 5. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel apud is viszonylag későn nyúlt meg lehet,hogy 18 éves korodba nyúlsz még,de előfordulhat anyukád génjeit örökölted és nem nősz tovább
2017. aug. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!