Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túlzott önkielégítés?

Túlzott önkielégítés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves fiú vagyok.

És rendszeresen azt érzem, hogy magas a " libidóm ".

Napi akár 2-3 alkalommal is önkielégítek és, akkor is sok ondó jön.

Normális ez?

Esetleg mi állhat e mögött?

2017. aug. 1. 15:30
 1/7 Tamani ***** válasza:

A korodban ez természetes, nincs mitől félned.

Két dolgot tarts észben:

1: Önkielégíts, ahányszor csak akarsz, mindaddig, amíg ez a saját és a körülötted lévők életvitelébe nem szól bele. Jó móka, de más jó dolog is van a világon.

2: Óvakodj a sérülésektől! Hevességedben felsértheted a bőröd, és ez kellemetlen, fájdalmas, nem beszélve a fertőzésveszélyről. Használj testápolót és kerüld a túlzott dörzsölést!

Ha esetleg a sokadik alkalom után fájdalmat érzel, ideje leállni egy kis időre, mondjuk egy vagy fél napra.

A hormonháztartásod változik a pubertással: Nő a tesztoszteron szinted, és az emelkedett libidó teljesen normális. Ha van még kérdésed, tedd fel őket bátran!

2017. aug. 1. 16:14
 2/7 szamo77db ***** válasza:
Szerintem normális. Napi 2-3 az nem olyan vészes. De azért adhatnál néha a péniszednek egy kis "szabadságot". És figyelj arra, hogy mindig gyengéd legyél hozzá!
2017. aug. 1. 16:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm a válaszokat. :-)

2017. aug. 2. 12:44
 4/7 anonim válasza:
Veled egykorú vagyok és azért egy kissé túlzás ez. Nem csak ebből áll az élet. Sportolj, olvass, nem mintha ezzel baj lenne, de azért vigyázni kell vele, mert a végén még nagyon rossz szokás lehet belőle. Sok sikert!:)
2017. aug. 4. 11:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :-)

De pl milyen rossz szokás?

2017. aug. 4. 15:36
 6/7 anonim válasza:

Hát, hogy már csak erre fogsz tudni gondolni. Szerintem egy jó szerelmes, romantikus vagy ilyesmi film sokkal jobb nézni, ilyen szempontból 100-szor jobb. De a te döntésed.

15/F

2017. aug. 5. 12:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi :-)

Megfogadom a tanácsod.

2017. aug. 8. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!