Leragadt a a bőröm a péniszemen?!
Figyelt kérdés
Nem szűkületem van hanem leragadt a bőr. Más kérdéseknél láttam hogy írták hogy menjenek el orvoshoz de en egyenlore nem akarok. Hogy tudnam esetleg én magamnak "felszedni"! 13/F2017. júl. 28. 21:07
1/10 anonim válasza:
Megfogod oszt hirtelen lerántod róla a bőrt ;) utána meg kamillával öntözd le megnyugtatja a bőrt
2/10 A kérdező kommentje:
Heló, köszi a választ és ez nem fáj? Esetleg te neked is volt ilyen?
2017. júl. 28. 21:11
3/10 anonim válasza:
Tisztálkodásnál nem szoktad lehúzni minden nap és megmosni szappannal?
4/10 A kérdező kommentje:
3. Volt olyan egy par napig hogy kihagytam es most utanna vettem eszre amikor felhuztam
2017. júl. 28. 21:20
5/10 anonim válasza:
En inkabb az orvost javasolnám.
6/10 anonim válasza:
Minden nap meg kell mosni... vagy lerántod magadnak de az fájni és végezni fog vagy orvos teszi meg ugyanezt.
8/10 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm az értelmes válaszokat, akkor holnap beszélek apámmal hogy menjünk el orvoshoz.. :/
2017. júl. 28. 21:28
9/10 anonim válasza:
Nekem ugyan ez volt pár éve és el mentünk orvoshoz (sebészetre). Ott bekenték vmi zsibbasztó krémmel utána meg az orvos fogta és hirtelen lehúzta a bőrt. Nem vagyok olyan akinek minden fáj, de ettől felordítottam :D Utána még kb 1 hétig fáj, de most 16 évesen örülök hogy akkor elintéztem. :D
10/10 anonim válasza:
Apudnak szólj hogy vigyen el urológushoz,beutaló nem kell.Meleg vízben óvatosan nézd meg mennyire tudod a fitymád hátrahúzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!