Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi kell ahoz, hogy urulógushoz...

Mi kell ahoz, hogy urulógushoz menjek?

Figyelt kérdés

Fitymaszűkületem van és hosszú idő után rávenném magam, bogy elmenjek orvoshoz(félek az orvosoktól ezért nem mentem még el).

Azlenne a kérdésem, hogy kell-e beutaló és akkor elösszőr a gyermekorvoshoz menjek, vagy egyből elmehetek a kórházba?

2017. júl. 26. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Ahol én lakom urológiára nem kell beutaló, de ez lehet nincs mindenhol így.Interneten ha megkeresed a kórházat, ott a rendeléseket, oda van írva mikor rendelnek, kell-e beutaló.Vagy a kórházat felhívod, megkérdezed. Vagy bemész a kórházba, kartonozóban megmondják.

Amúgy ha még kiskorú vagy, hol vannak a szüleid akik segítenének?Miért egyedül vagy a bajoddal?

2017. júl. 27. 00:11
 2/8 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2017. júl. 27. 02:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Első körben abba az SzZK szakrendelőbe menjél urológushoz,ahova területileg tartozol.Majd innét írányitanak abba a kórházba,ahol műtétet elvégzik .Nem kell befeküdni,csak itt van műtő hozzá .Beutaló nem kell,csak érvényes taj kártya.Aki a 18 at betöltötte,már felnőttnénk kezelik.
2017. júl. 27. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:

SzTK***

Bocs,az elírásért .

2017. júl. 27. 07:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a segítséget
2017. júl. 27. 10:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Esetleg még annyira lennék kíváncsi, hogy nem fognak-e elküldeni a fenébe mert a bejelentett lakcímem az vidéken van, de itt lakunk albérletben Pesten.

Mert tüdőszűrést is itt szerettem volna megcsináltatni és el lettem küldve.

2017. júl. 27. 11:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Két jó láb kell csak
2017. júl. 27. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha van albérleti szerződésetek, azt vidd magaddal, a lakcím miatt. Egyébként be is kellene jelentkezni, mint tartózkodási hely, akkor nem küldhetnek el. Ehhez nem kell a tulajdonos engedélye, köteles tűrni. És innen már mindent intézhetsz, nem kell vidékre utazni semmilyen vizsgálatra.
2017. júl. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!