Ez most pénisz gomba vagy valamilyen fertőzés?
Sokaig elég durva fityma szűkületem volt, ezen 1,5 év alatt tudtam magam is segíteni valamennyire, de tovább nem megy, kb. a makk mögé tudom behúzni mereven, lankadtan picit tovább, ezért el is megyek az orvoshoz hónap végén vagy augusztus elején (ez reálisabb).
Viszont emellett a lényeg az, hogy a makkomon van egy furcsa bőrelváltozás, mintha sok kis pöttyből állna össze, a színe fura, mintha a narancs sárga + a bőrszín keveredne, a felülete pedig érdes. Nem viszket és nem fáj, nem is igazán változik a kiterjedése.
A húgycső körül pedig nagyon enyhén piros. A spermám pedig kicsit sárgás.
Ez nagyon komoly baj lehet?
Most szedtem össze a bátorságom, hogy orvoshoz menjek.
Köszi, ez megnyugtató, amúgy nem szemölcs, nagyon pici pöttyök és a makk felső részén egybe függenek és egy érdesebb felületet adnak ki.
Mondjuk majd az orvos megmondja, bár még kell egy kis lelki erő, de tovább nem várhatok vele.
A makkon sok férfinak pearly peanly papules nevű(ppp)kis pattanashoz hasonló mirigyek jelennek meg serdülő korban vagy fiatal felnőtt korban,ez esztétikai hiba,nem betegsèg,csak orvos tudja lézerrel eltűntetni.Keress rà nem erről van e szó.
De orvoshoz mindenképp menj el,majd ő megmondja mi az.A fitymád egész jól helyrehoztad,lehet az orvos sztetoidos krémet ír majd f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!