Találtam egy topikot az index.hu oldalon, Iskolaorvosnál és sorozáson címmel. Neked az ott találtakról mi a véleményed?
Az orvos ha kérné én levetkőznék, és meztelenül elé állnák, úgy mint sorozási képeken. Ha indokoltnak látja a prosztatám is megnézheti.
Szerintem fiatal férfiaknak is szüksége lenne alapos vizsgálatra.
Diákoknak nem fog az iskolaorvos prosztàt vizsgálni,fitymát,herét előfordulhat,hogy néz,de sok helyen eltekintenek tőle.
A cikket nem találtam,de az ilyen vizsgálatokkal nem értek egyet,csak ha beleegyezéssel történik.
Se az iskolába,se a katonaságnál hogy megfelelj nincs ilyesmire szükség.:-)A legtöbb volt katona ismerősömnél(mivel eltörölték)prosztata vizsgálat egyáltalán nem volt,fitymàt kevés helyen néztek,apámnàl sorozàsnál (aki nem mai gyerek)nem volt nemiszerv vizsgálat egyáltalàn,de háttal kellett a dokinak állni fenekèt kézzel picit széthúzni,gondolom aranyeret kerestek talán.
Mint lehetőség legyen lehetőség a vizsgálatra a megfelelő diszkréció mellett,de hogy erre bàrkit kötelezenek azt nem preferálom.
7
sok esetben pedig nem annyira vicc mégse ,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!