Körülbelül mi a mackós fiúk testtömeg indexe? Mennyire egészséges így élni?
Figyelt kérdés
Nem elhízottra gondolok, hanem a macikra.2010. máj. 21. 07:55
1/7 anonim válasza:
25 feletti testtömegindex nem egészséges
2/7 anonim válasza:
Nem kell elhinni azokat az állitásokat amik szó szerint keretek közé probálnak szoritani -lényeg hogy jól érezd magad a testedben fogad el -mert ezeknek az indexszámoknak is vannak olyan mellékhatásai amik sokkal nagyobb bajok okozoja mint pl 15kiló felesleg az emberen de ezt sokan nem tudják ..
3/7 anonim válasza:
nem szentírás a BMI. én pont még az ideális tartomány vagyok (26 éves, nő, 168 cm, 69 kg), de elvileg van rajtam még kb. 10 kg felesleg, viszont tök jól nézek ki:-) igaz, lefogytam mostanság (az elmúlt fél évben) 9 kg-t. de előtte se volt gáz emiatt az egészségemmel.
4/7 anonim válasza:
miért nevezzük -finomkodva- a túlsúlyos férfit "macisnak"? Röhej... a medve csupa izom, és gyorsabban fut, mint bárki. Ne gügyögjünk már, főleg egy felnőtt, túlsúlyos férfi ne tegye, nevetséges.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: Ha tarkón csap egy macis pasi azt azért megemlegeted sokáig. Attól, hogy valakin sok a felesleg még lehet erős.
2010. máj. 21. 19:08
6/7 anonim válasza:
A mackós szó csak próbálja elfedni az elhízottságot, de az attól még az marad.
Hogy mennyire egészséges, azt majd 40 éves kora fölött tapasztalja meg leginkább. Nem az.
7/7 Pataki Éva válasza:
Szia! Igazság szerint vannakmolyan műszerek, amik be tudják mérni külün külön az izom, a csont, a szervek és a zsírok tömegét.Az igazán veszélyesek az. úgynevezett zsigeri zsírok, mert tárolódnak a méreganyagok, ami sok betegség előidézője lehet. Nekem például egy Életmódváltással, ami nem fogyókúrát jelent, csak egy másfajta táplálékot, jelentősen csökkent, és nem csak a zsírokból vesztettem, de normalizálódott a vérnyomásom, koleszterin szintem, kevesebbet alszom, és kipihentebben ébredek, na és a reflux panaszom teljes megszűnéséről még nem is beszéltem.A túlsúly mindenképp betegségekhez vezet sajnos. Ha szükséged van tanácsra nyugodtan keress! Üdvözlettel Éva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!