Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek mennyire elítélend...

Szerintetek mennyire elítélendő a kényelmi pelenka használat? Ha egy fiúnak kicsi a hólyag kapacitása, este ezért 3-4x felkéne kelnie, de helyette inkáb pelenkában alszik és jót alszik? Nem fétis.

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 21:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Na figyelj, én magas ívből leszarom az apádat, ahogy gondolom te is az én családomat. azért mert te neked a pelus csak rossz emlékkel jár, had ne kelljen másnak is. Kikérem a beszólásodat is, mert ki vagy te hogy ilyen jelzőkkel illess? Senki! nekem semmi bajom a pelenkával, egész életen át elkísért és el is fog.
2017. júl. 10. 22:48
 22/37 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Jéé, most nézem, hová lett a felhasználó neved? Amikor először válaszoltam, akkor még Barnuska23 voltál. Egy-két nappal ezelőtt.

Aki még kötekedni szeretne velem, az olvassa végig Barnuska válaszait. Azt írta, semmi baja. Először, amikor írt, én is azt hittem valami szervi gond van, ezért is válaszoltam kedves Barnuska. Szóval részemről téma lezárva. További sok sikert az életben!

2017. júl. 10. 23:15
 23/37 A kérdező kommentje:
a kommented elsőfelében lévő kirohanásnak semmi értelme nem volt, utolsó mondatot köszönöm, úgy lesz. :) mellesleg sosem mondtam hogy szervi problémám van, csak hogy genetikailag kisebb a hólyagom kapacitása az átlagnál ezért így kényelmesebb :) szerinted gyerekként nem volt az?:D akkor is hordtam pelust...
2017. júl. 10. 23:34
 24/37 anonim ***** válasza:
56%
Anyád csecsét is szopod még?
2017. júl. 11. 19:36
 25/37 anonim ***** válasza:
19%
Jobb ha van éjszakára pelenka akár férfiaknál is kicsi hólyagnál, pl. szállásokon ahol nem igazán jó 3 év felett az ágyat eláztatni.
2017. júl. 12. 21:39
 26/37 anonim ***** válasza:
44%
Éjszakai pelenka nem kínos kisebb hólyagnál, mert hamarabb megtelik vizelettel. És a kisebb hólyag záróizma gyengébb lehet éjszakai alvás alatt, mire eljut a vizelési inger megtörténik a nedvesség.
2017. júl. 13. 21:50
 27/37 anonim ***** válasza:
38%

26-os! De itt nem erről van szó. Olvasd végig. Ő szeret pelusban lenni, és felébred ugyan, de nem akar felkelni kimenni vécére. Azt írja, kényelmi pelenka...

Engem már lenullázott egyszer, de aztán kibékültünk. :))

2017. júl. 13. 22:42
 28/37 anonim ***** válasza:
38%
Ha nyugodt kellemes pihentető éjszakára vágyik az ember és ahoz, teljesen mindegy, hogy milyen okból pelenkára, gumibugyira, gumilepedőre, esetleg cumira van szűksége, akkor nyugodtan tőltse úgy az éjszakát ahogy neki jól esik. Kritizálni és megszólni idegeneknek nem illik mivel valójában nem ismerik az illetőt, nem tudják milyen ember az életben. Nem vagyunk egyformák s nem is lehetűnk, ezért ne is itélkezzünk mások felett!
2017. júl. 14. 12:31
 29/37 anonim ***** válasza:
79%
12:31: azt hiszem, a kérdező felett nyugodtan ítélkezhetek, mert perverz, szánalmas és beteges, amit csinál, és ráadásul még dicsekszik is vele. És nem most először. Sokadjára. Nyilván alapból sem egészséges szegény lelkileg.
2017. júl. 14. 18:38
 30/37 anonim ***** válasza:
35%
Sajnos vannak olyan emberek akinek, nagyobb gyermek korukban is szükséges volt éjszakára pelenkára. Mert lassabban alakult ki az ágytisztaságuk.
2017. júl. 14. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!