Ez gomba lenne?
Figyelt kérdés
Enyhén viszket és hámlik, napi 2-3 alkalommal tör rám a viszketés de nem is tart sokáig, a hámlás annyi, hogy ha dörzsölöm akkor olyan mintha szmegma jönne le, de napi 2-szer mosom szóval az nem lehet, gomba lesz? Azért kérdezem mert ha az, akkor nem pazarolnám az időt bőrgyógyásszal hanem csak vennék egy canestent, itt azt olvastam az is jó rá.Kb. 2-3 napja kezdődött, eddig nem paráztam rá, hogy mivan mert még nem volt ilyen bajom.
Előre is köszi.
20F
2017. júl. 7. 13:17
1/2 anonim válasza:
A nagy melegtől ahogy beizzad nekem is szokott viszketni, de ha sokat viszket kend canestennel, az megoldja ha gomba:D
2/2 A kérdező kommentje:
De ez nem olyan sima viszketés gondolom mert mint mondtam hámlik is
2017. júl. 7. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!