Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Megömlés a férfiaknak hány...

Megömlés a férfiaknak hány éves kortól hány éves korig lehet? És muszáj hogy megtörténjen egy férfival a magömlés? Ha nem történik meg idejében, az baj?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan lány vagyok, de mivel egészségügyi középsulit végeztem, megpróbálok válaszolni Neked.

Nem írtad, hány éves vagy, de gyanítom, hogy még nagyon fiatal, a kamaszkorod elején járhatsz.

A fiúknál az első magömlés átlagosan 12-13 éves korban jelentkezik, de van, akinek csak 16 évesen, és persze előfordulhat, hogy már 9-10 évesen (pl. az én Páromnak is ekkortájt volt).

Ha esetleg amiatt aggódsz, hogy még Neked nem volt és még nem vagy 16-17 éves, semmiképpen ne aggódj, mert van bőven időd.

A férfiak sokáig nemzőképesek (azaz képesek a nemi izgalomra, erekcióra és a magömlésre is).

Remélem, tudtam segíteni! =)

24/L

2010. máj. 20. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Többnyire 12-16 éves korig kell bekövetkeznie,bár a 13-14 éves korban a leggyakoribb és az egyén fejlettségétől is függ,kisnövésűeknél gyakran később akár 15-16 éves korban történik meg előszőr.Nagyon ritka esetekben van hogy 11 évesen is előrodul már

mennyi idős vagy?

2010. máj. 20. 21:26
 3/10 A kérdező kommentje:
14, de ha valakinek nem fordul elő soha, később se? Olyan van?
2010. máj. 20. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Első válaszadó vagyok.

Előbb-utóbb megtörténik, olyan nincs, hogy nem :D

Lehet, hogy Te picit később érő típus vagy. Nincs miért aggódnod :)

Szerintem csak idő kérdése :)

24/L

2010. máj. 20. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Lesz,mindenképp lesz,de nem tudom milyen magas vagy,mert az alcsonyabb,lasabban fejlődőeknél később szokott lenni,szóval 16 éves korodig biztos lesz és ha addig sem produkálnál semmit,csak akkor kell aggódnod,addig van még 2 éved.
2010. máj. 21. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy?Szőrősődsz már?

Aki kisebb növésű az lassabban érik,a szőrősődés is 12 éves kor körül már elkezdődhet,de egyre több esetben csak 13-14 évesen indul meg a szőr megjelenése,van akinek csak 15-16 évesen,ők általában alacsonyabbak a társaiknál,ezért is hívjuk őket későnérőknek,hisz alacsonyabbak,sokszor 2-3 évvel fiatalabbnak néznek ki és fejlettséggel is így állnak.Nekik a sperma is később szokott lenni.De a 16 éves kor a végső határ.Akárki akármilyen kicsi is addigra szőrnek és spermának is kell lennie.Hisz sok alacsony ember van és attól hogy alacsonyak náluk is bekövetkeztek ezek a folyamatok.Szóval nyugi,nem kell paráznod

2010. máj. 21. 16:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Szőröm az már van, csak magömlés nem volt még. És 165 cm magas vagyok.
2010. máj. 21. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nem vagy túl alacsony sem,de magasnak se mondhatlak,olyan 170-172 cm körül kellene lenned.Majd meg nyúlsz,szóval nem a tipikusan kicsit alig 160 cm gyerek vagy.Nézd 16 éves korodig nincs baj és lesz mindenképp.Ha egy kicsit megint nyúlni fogsz akkor tuti lesz már.
2010. máj. 21. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Spontám magömlése nem mindenkinek van,maszturbálsz gondolom akkor sincs semmi?

De azért jó érzés van ilyenkor nálad is?

Ha igen akkor nincs baj,ezt az utolsó kérdésre értem.

Az elsőnél nem gond ha még akkor masztinál sincs spermád,mert soknak bár van,de még nem nem igazi sperma,mármint nemzésre nem alkalmas.

2010. máj. 21. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:
hát ha 15 vagy akkor csak szimplán későn érő vagy:) én is 14 vagyok, de 178-180 cm, és már kb 11 éves kormtól van spermám, amit ugye megelőzött hogy volt egy magömlésem
2013. aug. 12. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!