Bőrgyógyász vagy várjak?
Foggyulladásra adtak Augmentin nevű antibiotikumot melyet szedtem az előirtak szerint. Eközben észre vettem,hogy a makkomon és a fitymámon piros foltok lettek. Candidára gyanakodtam és kentem canestennel. Abbahagytam az antibiotikum szedését,de elolvastam a papirját és első mellélkhatásként a gombás fertőzés volt.
Az antibiotikumot már nem szedem,a pirosodás már elmult de most egy kissebb részen piros,száraz és minimálisan repedezett a bőr. Nem irritálja semmi,nincs fitymaszűkületem. Fitymafékem kicsit rövid de nem hátráltat a nemi életben. Választ várok tőletek mielőbb,hátha van valakinek tapasztalata.
Az Augmentint azért hagytad abba mert letelt az előírt idő, vagy magadtól? Magadtól ne hagyd abba, csak ha az orvos mondja.
Az a biztos ha elmész bőrgyógyászhoz. Én pont most járom meg, ugyanis elég csúnya dolgok sülhetnek ki ezekből a problémákból, és nem viccelek.
Elmész megmutatod ő meg megmondja a tutit és mindenki nyugodt. A canesten lehet elnyomja, de az antibiotikum miatt még visszatér, megfertőzöd a párod és akkor adogatjátok oda vissza később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!