A fitymát nem tudom lehúzni teljesen, ez baj?
Figyelt kérdés
A fitymát a makk alatt kb 1-2 cenitvel tudom lehúzni, utána megakad és feszül. Szex közbe ez azért nem jó mert úgye akkor húzza hátra a fitymát ami akad, és ez fáj. Mi lehet erre a megoldás?2017. jún. 26. 09:07
1/10 anonim válasza:
Ez így normális, nincs veled semmi baj.
2/10 anonim válasza:
Elmész a doktorbácsihoz és az megoldja.
3/10 anonim válasza:
Így vagy legyártva, így hibátlan.
4/10 A kérdező kommentje:
nektek is fáj, ha hátra húzódik a fityma? pl amikor beteszitek? én el se tudok úgy menni pl ha mindig teljesen lehúzom, mert el kezd lankadni akár magamnak csinálom akár más nekem.
2017. jún. 26. 12:43
5/10 A kérdező kommentje:
de a bőr még tudna lemenni, mivel van még hely, de hátul a féknél már feszül
2017. jún. 26. 12:44
6/10 anonim válasza:
Ez alapján arra gyanakszom, hogy rövid a féked, nem? A makkod nem billen lefelé, amikor hátra húzod a fitymát? Vagy a féked nem feszül?
Ezt viszont tényleg csak egy rövid műtéttel tudják orvosolni. :(
7/10 A kérdező kommentje:
de pont ez van amit leírtál hogy hátra billen.
2017. jún. 28. 16:41
8/10 anonim válasza:
Sajnos akkor rá kell keresned a neten az urológus, rövid fék kifejezésekre. ☹
Ha ennyire fáj, akkor hosszú távon nem úszod meg a műtétet :(
9/10 anonim válasza:
A féked lehet rövid,meg kellene nézetni,lehet a fitymaféket át kellene vàgni.Urológust keress fel
10/10 anonim válasza:
Egy-két centis túlhúzásnál már nem mondanám azt hogy rövid a fék, annak kb. ez a természetes hossza. Ne aggódj miatta, partnereidnek meg mondd meg hogy ne legyenek durvák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!