Maszturbálás közben nem sperma jelenik meg. Mi lehet ez?
Sziasztok!
Fiú vagyok 13 éves. Gyakran maszturbálok. A problémák ott jelentkeznek hogy mikor valami jót érzek akkor nem történik semmi. Ezt háromszor megismételve valami habos folyadék jelenik meg amit nem kilövelek hanem csak megjelenik a péniszemen. Ez sperma? Jelenthet valamit?
Mi ez egyáltalán? Normális ez?
Nagyon kezdő vagyok a dologban tehát trollok off...
Kérlek segítsetek
Az sperma
Csak még nem lövell ki
majd 2-3 év múlva kb.
Marmint, egy nap 3x csapod ki, vagy amikor elelvezel akkor 3at luktet majd kijon ez a habos"cucc."
Azert nem m1.
Napi 3 maszturbalast nagyon nemajanlok.
Maradj a napi 1nél
Es ovatosan csinald, de verd szét a botot, ne szorisd tul..
Az ilyen fiataloknak sokszor ezert lessz fitymaszukuletuk, mert durvan maszturbalnak, es behegesedik majd beszukul..
Egyepkent abbol a habos cuccbol lessz a sperma.
Fél év és már hordhatod magaddal a csomag zsepiket.Annyira nem lessz jo takaritani 😄
@23:33
Ha hülye vagy, legalább ne hordj össze ennyi marhaságot....
"Az ilyen fiataloknak sokszor ezert lessz fitymaszukuletuk, mert durvan maszturbalnak, es behegesedik majd beszukul..
Egyepkent abbol a habos cuccbol lessz a sperma. "
Na ez az egész nettó baromság.
Max attól hegesedhet be a fityma, ha eleve szűk, és erősen rángatják. Normál esetben el képzelni nem tudom. Max ha úgy maszturbálsz mintha le akarnád tépni a brét. (de gondolom senki nem így csinálja)
A habos cuccból meg nem lesz sperma. Mivel a két dolog teljesen máshonnan jön. Amit a kérdező mond az előváladék. A A Cowper-mirigyek termelik. A sperma meg a herékből jön, érteeeem?
Szóval hülyeségeket ne osszunk már meg szegény kérdezővel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!