Szégyenlős vagyok a közös zuhanyzóban, más is? 21/F
Figyelt kérdés
Nincs különös okom, h szégyeljem a testem, f.rokban sem, mégis szégyenlős vagyok, ha meztelenkedésről van szó. Sokszor van, h feláll a pöcök, gondolom, h előtte vagy alsóban vagy az úszógatyában levan szorítva és kiszabadul vagy nem tudom, azért szoktam izgulni,h meg ne lássák, általában úgy rendezem a dolgom, h egyedül zuhanyozzak. De akkor is...más van ezzel így?2017. jún. 22. 20:30
11/21 anonim válasza:
Az hogy gátlásos vagy, az csak fokozza benned a szégyenlősség érzetét és felerősíti benned a félelmeket. Ezért légy nyitottabb, és ne izgulj ilyenekért, akkor sokkal nyugodtabb és boldogabb leszel. :)
12/21 anonim válasza:
Próbálkozz azzal, hogy mikor egyedül vagy otthon, és nem várható, hogy rád nyitnak, akkor légy meztelen. Úgy csináld a dolgaidat. Próbáld kiiktatni magadban a gondolatot, hogy meztelen vagy. Szokasd hozzá a testedet, a szerszámot, hogy ne merevedjen meg a a levegő, a szellő, esetleg egy ruhadarab érintésétől.
13/21 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős. Jó érzés szabadon zuhanyozni.
14/21 anonim válasza:
Ahogy az öltözőben, úgy a zuhanyzóban se vagyok szégyenlős, természetesnek tartom, hogy meztelenül mosakodjak. (Ritkán moccan be a szerszámom, de azért a melegvíz simogatása kétségtelenül jótékonyan hat rá néha.) :)
16/21 anonim válasza:
Épp most olvastam egy akkora hülyeséget,...
Ha szégyellős vagy kérdező, ez a kölyök rajtad, meg akik itt hetet-havat összehordottak az első oldalon, fantáziaügyileg és félelmekben garantáltan túltesz! Ez a kezdeti még sokat fog szenvedni a szégyenlősködése miatt, még az orvosi igazolás beszerzésétől is parázik!
Nézd meg, milyen élénk a fantáziája, hogy fél semmiségektől, és mennyire cikin viselkedik!
Te ennél azért sokkal normálisabbnak tűnsz! De akárhogy is, ilyen, mint ő, te SEMMIKÉPPEN NE legyél! :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
17/21 anonim válasza:
hát én egyáltalán nem vagyok szégyenlős az se zavar ha feláll közbe
18/21 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok szégyenlős egyik fiú előtt se.
Simán át öltözök, le tusolok mások előtt vagy másokkal egyszerre.
21 vagyok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!