Mitől lehet piros a húgycső nyílásom körül a bőr?
17 éves vagyok és már pár éve tapasztalom ezt a problémát de még akkor ignoráltam gondolván majd elmúlik de ahogy múltak a hónapok kezdtem észre venni hogy apránként egyre nagyobb a piros rész.
Kép nélkűl úgy tudnám lerajzolni hogy a hnyílás körüli bőr olyan mint a "meggyzselé" (tudom hülye hasonlat) szóval nem csak szimplán bőr csak piros a teteje hanem a környéke olyan mint a "meggyzselé"(bocsánat tényleg nem tudom máshogy ábrázolni).
Pisilés nem csíp.Fájni a péniszem eggyáltalán nem fáj csak maszturbálás után szokott picit érzékeny lenni de nem vészes.
Maszturbálni 1- 1,5 naponta szoktam. Nem erőltetem meg túlságosan azt lehet az a baj ?
Esetleg valaki ebben tudna segíteni akinek volt hasonló vagy jártas a dologban? Vagy el kell mindenképpen mennem nemibeteg gondozóba?
A válaszokat előre köszönöm remélem tudtok ebben segíteni!
A húgycső nyílásánál ,még vékonyabb a bőr,mint más helyeken.
A vérbőségtől még pirosabbnak is látszik .Nagyon sok itt a hajszál ér.A prosztata váladékban is lehet olyan anyag,ami irritálja .
Szia!
Orvoshoz kellene elmenni, tudom kényes téma. Viszont meg tudnál bizonyosodni, hogy nincs baj. Képed van?
# 1,# 4 :És ez ellen mit lehetne tenni ?
# 2 : A háziorvoshoz vagy kapásból az Urológus-hoz menjek ?
Itt egy kép róla (aki nem akarja látni az persze ne kattintson a linkre) : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!