Nemsokára műtenek here-visszér miatt, műtöttek már valakit ilyennel?
Meg gyógyult Nektek?
Mennyi idő volt a gyógyulási idő?
Altattak, vagy érzéstelenítettek?
Hány napot kellett kórházban lenned?
Hány évesen műtöttek?
Köszi előre is a válaszokat!
Én 20 éves vagyok.
Ja engem műtöttek 18 évesen most vagyok 26.
Altattak, és a gyógyulási idő hát egy hétig kb mozdulni nem bírtam még wcre se tudtam kimenni olyan borzalmasan fájt a hasam alatt, ahol felvágták.. Járni nem bírtam, olyan fájdalmam volt...
Arra hogy hány napot kellett kórházba lenni, nem emlékszek, ja és kaptam katétert is utána amig kórházban voltam, mert ott egyáltalán nem lehetett mozdulni, még oldalra fordulni is lehetetlen volt.
Egyébként nem tudom, hogy elrontották-e vagy sem, mert később ott a vágás helyénél kicsit elkezdtem edzegetni és mindig visszajött egy fájdalom. Nagy csalódás volt ez az egész. Műtét óta meg van sokszor hogy pisilek, és berakom gatyába a tököm és még van hogy jön belőle utána, és tiszta hugy a gatyám.. Ez is azóta..
3-as vagyok
Annyi hogy nem tudom az első hozzászólónak pont milyen műtéte volt, de nekem laporoszkópos, ami azt jelenti, hogy egy nagyon mini metszést ejtettek a köldökömnél, illetve még jobboldalt,az ágyékomnál. Szerintem nem kell fosni egyáltalán. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!