Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nagy a mellbimbóm?

Miért nagy a mellbimbóm?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom, hog ez milyen kategóriába sorolható, így hát ide írtam.

A történet:Jelen pillanatban 18 éves fiu vagyok

Még mikor kisebb voltam, olyan 12-3 észrevettem magamon, hogy elég nagyok a mellbimbóim. Valószínűleg az elhízásomnak lehetett hozzá köze, de nem tudom.

Egy ideje már ellkezdtett ez idegesíteni, utánna is néztem neten valamennyire, hogy ez mitől lehet és nem egy helyen láttam azt a tippet, hogy ha lejjebb adoka súlyomból, akkor ez a dolog meg fog szünni, illetve csináljak fekvőtámaszokat, mert az is segít. Na most jelen pillanatban 175cm magas vagyok és 70kg. Szoktam rendszeresen edzeni (heti 3x),175cm 80kb ról fogyóztam le magam 70kb-ra, kialakítottam magamnak egy türhető mellizmot. Nem húú de nagy, de nem is az a semmi. Tehát ebben most annyi a lényeg, hogy edztem mellre is. Amiket láttam neten, annak a "követeléseknek" szerintem megfeleltem, tehát megtettem ezt a két dolgot, amit nagyon sokszor láttam ismétlődni. VIszont a nagy mellbimbó még mindig nem tűnt el. Ez annyiban zavar engem, hogyha csak póló van rajtam, akkor átüt a pólón és látszódik. Főleg azért is, mivel magamat sportos embernek titulálva, a mellem is kinyomja valamennyire, amin em lenne gond, mivel az nem zsír lenne. De így, hogy a bimbóm még rátesz egy lapáttal és a mellkasaomon két pontban kitünik az úgy nem jó. És még ráadásul hülyén is néz ki.

Tehát a problémát megvan -> megoldást kerestem -> találtam -> a megoldás szerint cselekedtem és nem javult a helyzet.

Abban reménykedem, hogy hátha ti tudtok segíteni, esetleg valami tippet még adni, hogy mit kellene csinálnom és megszünne ez a nagy mellbimbó probléma. Olyat is olvastam, hogy genetika, de nem igazán hiszem, hogy az lenne, vagy csak nem akarok ebben hinni. Mert tenni akarok ellene valamit.

2017. jún. 16. 11:48
 1/3 tumazewu válasza:

A kérdésre, hogy miért, nem tudok érdemben válaszolni, mert valószínűleg genetikai okai (is) vannak. Viszont nem gondolnám, hogy ezen nagyon kellene aggódnod, nekem például kifejezetten tetszik, ha egy srácnak nagyobb a mellbimbója (gondolom itt most a bimbóudvarról van szó), és másokat sem hinném hogy zavar a dolog.

Ha van szeretnél, küldj nyugodtan egy képet privátban.

2017. jún. 23. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Mert nem kicsi
2017. jún. 23. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyu szerintem ezt inkább te aggódod túl. Sportolsz is, magas is vagy..tuti tetszel majd a lányoknak :)

Tegyél fel ide képet arc nélkül, megszavazzuk, nagy-e :)

2017. dec. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!