SOS! Ez nemibetegség?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel tegnap feküdtem le először óvszer nélkül, és mára viszekt a péniszem és most estére olyan mintha néhol "taknyos" lenne, nem folyik nem is a látom, hogy honnan jön de nagyon megijedtem. MI lehet ez? Már attól tartok, hogy esetleg tripper? Korábban voltak már kissebb kipattogások de azok el is multak2017. jún. 13. 22:30
1/7 A kérdező kommentje:
Eddig egész nap nem volt csak most este jött elő ahogy használni szerettem volna
2017. jún. 13. 22:32
2/7 anonim válasza:
Szerintem alaposan tusolj le,aztan testapolo,hintopor,ami jon,aztan ha tovabbra is elojonnek a tuneteid mindenkeppen fordulj orvoshoz
3/7 anonim válasza:
Azért a trippernek idő kell. Gomba lesz az ha pirosodással jár. Irány a bőr és nemibeteg gondozó.
4/7 anonim válasza:
Gombás vagy bakteriális fertőzés. Ki kell kezelni téged is, és a barátnőjét is, a kezelés alatt pedig tilos a szex, és minden nemi érintkezés. Ő menjen nőgyógyászhoz.
20N
5/7 A kérdező kommentje:
És az lehetséges, hogy elmulik magától?
Ameddig nem tudok orvoshoz menni, hogyan kezeljem?
2017. jún. 14. 05:51
6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg bepanthen jó lehet rá?
2017. jún. 14. 06:20
7/7 anonim válasza:
Magától nem fog elmúlni. A Bepanthen nem fog semmit csinálni a fertőzéssel, inkább Canestennel kendd. Ha gomba, akkor elmulasztja (ha még kezdeti állapotban van). Ha más fertőzés, akkor nem fog használni, de nem is árt. Barátnőddel beszélj, neki van-e valami tünete. Mert ezt időben ki kell kezelni mindkettőtöknél.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!