Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez normális, vagy nem az?

Ez normális, vagy nem az?

Figyelt kérdés

Sziasztok!8-os vagyok,fiú.Én magántanuló vagyok és ezért ma kellett be mennem a középsuliba ahová jelentkeztem és kértem valami megfelelési vizsgálatot.Lassan 15 vagyok,és a doktor nő még mindíg kérte,hogy vegyem le a gatyám.Vagyis pontosabban,hogy toljam le.Én erre mondtam,hogy:

"Mármint teljesen?"

Erre ő:

"Igen,térdig"

Nagyon ciki volt,mivel egy nagyon,nagyon picit megkeményedett,de tényleg szinte észre vehetetlen volt,csak én láttam mert éreztem.

Aztán kérte,hogy húzzam hátra a bőrt,hogy nézze meg,hogy van-e fityma szűköletem.Na ezzel amúgy is bajba voltam,de én úgy vettem ki az arcából,hogy nincs mivel nem mondott semmit.,csak hogy jó,okés.

A nagy kérdéseim azok,hogy:

1)Lesznek még ilyen vizsgálataim középsulin/Fősulin?

2)Csinálhat ilyet az orvos?Ennyi idősen úgy értem,hogy levetkőztet nő létére egy 15 éves fiút.

3)A lányoknak mit csinálnak?

2017. jún. 7. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

Soha életemben nem hallottam még "megfelelési vizsgálatról", ahogy az se lehet feltétele a középiskolai felvételinek, hogy van-e valakinek fitymaszűkülete.

Több ilyen mesés történet kering itt a GYIK-en az orvosi vizsgálatokról, de nagyjából a 99%-a kitaláció.

Ezzel együtt jó kis sztori, de sajnos nem eléggé hihető.

2017. jún. 7. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Igen, normális! És van ilyen vizsgálat! Nem tudom mit panaszkodsz! Nem neki kellett hátrahúznia szerencsére, csupán megkért rá, hozzád se nyúlt volna, hiába ábrándozol :))))
2017. jún. 7. 13:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Normális, mert ez is az előírt kötelező szűrővizsgálatok közé tartozik, még ha nem is végzik el mindenhol. Nem kizárt, hogy lesznek még ilyen vizsgálatok később is. Ne feledd, hogy ő ott, mint iskolaorvos volt jelen, tehát nem lényeges, hogy milyen nemű. Az a fontos, hogy lelkiismeretesen elvégezze a feladatát.
2017. jún. 7. 14:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Bocsánat,alkalmassági vizsga:)

Tényleg bocs,nem jutott eszembe a neve.

2017. jún. 7. 14:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

1. válaszoló!Miből gondolod,hogy kitaláltam?Nem érdekel a provokáló és 0%-ban hasznos kommented,én komolyan kérdeztem a kérdésem.

2-es!Nem ábrándoztam,elég kínos volt az egész azért is kérdeztem,hogy lesz-e még ilyen középsuliban mert nem szeretném.

2017. jún. 7. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem provokációnak szántam, és én is komolyan írtam. Ez független attól, hogy lepontoztad.

De tényleg ennyire szégyenlős vagy még az orvosnál is?

2017. jún. 7. 14:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Igen,az én kérdésem tényleg csupán az volt,hogy csinálhat-e ilyet 14-15 éves fiúknak.

Mert 6/7 évesen még nem ciki annyira,de ilyenkor igen.

Akkor később suliban tuti,hogy nem lesz ilyenben részem?

2017. jún. 7. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy lesz vagy sem, én még tényleg nem hallottam ilyen vizsgálatról egyetlen haveromtól se.

Nekünk soha nem volt, de én speciel simán letolnám az alsómat, ha az orvos előtt kellene.

2017. jún. 7. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Iskolafüggő ès orvosfüggő hogy végeznek e ilyen vizsgálatot,tehàt előfordulhat,sok helyen eltekintenek tőle.

De nem kötelezhetnek rá,hogy elvégeztesd ezt a vizsgálatot,megmondhatod,hogy ehhez a vizsgálathoz nem jàrulsz hozzá,de a többit végezze el.De sajàt orvossal vagy választott orvossal is elvégeztetheted a iskolaorvosi vizsgálatokat.

Érdeklődj neten hogy a választott iskoládba milyen vizsgálatok vannak.

Teljesen megértelek 14-15 éves de màr 10 éves se szeretne egy dr. nő előtt meztelenül álldogálni,ha lehet férfi orvos előtt se,elég ciki.Meg eleve ha a nemiszerved akarod megnézetni van szakorvos rá,nők,lányok se iskola vagy háziorvoshoz mennek,de fi7k,férfiak se...

Csajoknál nincs punci külső,rápillantással történő vizsgálata,ha erre gondolsz,csak alap vizsgálatok,(magassàg,súly,vérnyomás stb),bugyi marad.Ott (csajoknál)egyből felháborodnának a szülők ha férfi iskola orvos azzal fogadná őket vegyenek le mindent mert picit odanézne

2017. jún. 10. 21:18
 10/10 Orfeus ***** válasza:

Iskola és szak függő. Örülj neki hogy ránéztek, és nyugtázták hogy nincs semmi gond. Van jópár ember aki el sem megy, pedig vagy tudja vagy nem hogy baja van.

Ha jelentkezel rendvédelmi szervekhez és a seggedbe nyúlnak, na az lesz a kellemetlen, nem ez.

2017. jún. 11. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!