Mikor fog termelődni a sperma? Először hol fog szőrösödni?
A farok szőrösödés, hónalj szőrösödés, farok megnövekedése, golyók növekedése és a sperma kb. 1 éven belül követi egymást szóval ha ezek közül az egyik elindult akkor követni fogja nemsokára a többi is :)
De mindenkinél máshogy van a sorrend és más korban következik be, én csak azt tudom hogy nekem hogy volt azt viszont sajnos nem hogy neked hogy lesz.
Egyéni ki mikor kezd el serdülni,gyakran akik 12-14 évesen a többiekhez képest alacsonyak később szőrösödnek,sokszor amìg nem nyúlnak meg addig kisebb a szerszàm is,és átlalában spermájuk is később lesz,de idővel behozzák a lemaradást.
De legelőször a fanszőr jelenik meg.
Átlag fejlett magas tiniknek 12-13 éves koruk elején lesz fanszőrük.Akik 13 évesen csupaszok azok későnérők.
12-13 éves korban már lehet sperma,hónaj szőr is.
Kb 12 éves korom előtt pàr hónappal kezdtem szőrösödni,spermám 12 évesen lett meg hónajszőröm is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!