1/21 anonim válasza:
a fejés beválik, a többi hülyeség. Viszont nem a méret a lényeg hanem a játékosság.
2/21 anonim válasza:
Én egyszer kipróbáltam kb 2-3 hétig és komolyan keletketzett egy új sejtréteg:Dde nem szopatás...megnő:D csak abbahagytam mert elég ekkora is.
3/21 A kérdező kommentje:
az 1. fejési módszert alkalmazom csak! :) köszönöm a válaszokat :D
2010. máj. 18. 07:13
4/21 anonim válasza:
nincs kizárva a siker, de biztos hogy a körméret is megnő? Mert a vastagság lényegesebb a hossznál!
5/21 A kérdező kommentje:
énis a vastagságra pályázok de találtam egy helyet ahol ezt a módzsert alkalmazva 2 hónap alatt 2,5 cm-t nőtt hosszra vastagságra meg 0,5 esetleg 1 cm-t :D
2010. máj. 18. 22:14
6/21 anonim válasza:
Ez a fejés hasonlít a maszturbáláshoz! Ott is húzogatod, akkor attól miért nem nő?
7/21 anonim válasza:
Na erre kíváncsi vagyok. Ne felejtsd el leírni a tapasztalatokat! ;)
Talán még én is kipróbálom!:D
8/21 anonim válasza:
15:59
Fejésnél nem húzogatod a bőrt, hanem az ujjaddal egy amerikai OK jelet mutatsz, a péniszed köré teszed, majd megszodítod, és a makkod felé préseled vele a vért a péniszedben. Így egy idő után valami megnyúlik odabent, és több vér fér bele, magasabbra ágaskodik, vastagabb lesz. Maszturbálásnál csak a bőrt húzogatod, jóhogy semmi nem történik, max terhes leszel tőle és medvedisznóemberré változol..
9/21 anonim válasza:
aham, de ezt hogyan csinálod félig merev pénisszel? Egyáltalán, hogyan lehet félig merev péniszt megtartani félig mereven? Vagy merev lesz, vagy nem, ha nyúlkálsz hozzá, meg izgatod ilyen módszerekkel, akkor tuti merev lesz!
10/21 A kérdező kommentje:
félmerev = amikor még nem áll fel, de érzed h azért nagyobb mint ha erenyedt lenne
2010. máj. 20. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!