Pisilés után miért kell megrázni a péniszünket?
Figyelt kérdés
Miért nem zsepkendôvel tôrlik meg?2017. máj. 28. 21:37
1/10 anonim válasza:
Zsebkendő*
Egyébként maximum wc-papírral, mivel az szokott lenni a wc-knél.
Azért kell megrázni, hogy lecsöpögjön az esetlegesen megmaradt pisicsepp.
2/10 anonim válasza:
Nem kell megrázni, van aki csak egyből berakja a naciba, vagy aki sokáig csöpögteti, ki hogyan, én személy szerint mindig megtörlöm wcpapírral vagy zsepivel épp mi van kéznél, de ha alkalmam van rá akkor meg is mosom utána :)
3/10 anonim válasza:
mert ha nem rázod meg, pisi szagod lesz.
4/10 anonim válasza:
Nem KELL,csak nem mindenki szereti hogy ha az utolsó pisi cseppek a gatyóba landolnak...
Akik igazán kényesek rá meg is törlik,mások csak lerázzák és a harmadik réteg hagyja hogy az alsógatya felszívja...
6/10 anonim válasza:
én az ujjammal szoktam megtörölni utána meg a nadrágomba törlöm
7/10 anonim válasza:
Utolsó:D
Én papírzsebkendőt használok,vagy lemosom csapnál.
8/10 anonim válasza:
háromrészre hajtott wc papirt kell berakni a bugyogóba s akkor az szivja fel. késöbb meg kidobod.
9/10 Keletföld válasza:
Haha!
Valójában azért kell csak megrázni (de valójában nem kötelező), mivel az utolsó cseppentésnyi hugy az mindig a nadrágodba esik
(Ez Isaac Newton IV. axiómája)
Ha nagyon kedvezni akarsz magadnak, akkor még jól meg is húzgálhatod.
Aztán - ha túl sokat húzgálgattad, jön hozzá a napolaj ....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!